Arsenal short 2016/17 (hazai)

Arsenal short 2016/17 (hazai)

Új termék

Arsenal 2016/17 hazai short

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester,mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így tökéletes szellőzést biztosít viselőjének.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

10 990 Ft‎

Arsenal 2016-17-es hazai short ,fehér színben, mely kiválóan alkalmas sportolásra és utcai viseletre egyaránt. A játékosok mint Alexis Sanchez, Mesut Özil és Santi Cazorla,vagy a Francia gólfelelős Olivier Giroud ebben a shortban fog pályára lépni hazai pályán az Emirates stadionban. Technológiának,és a belső hálónak köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.
 
A termék főbb jellemzői:

-Arsenal short 2016-17-es hazai széria

-Hivatalos, eredeti Puma termék

-Fehér szín, deréknál zsinórral méretre igazítható

-Varrott piros Puma logó

-DRYcell technológia, kényelmes viselet


Az Arsenal a nemrég véget ért szezonban csalódást keltő helyezést ért el,minden Londoni fanatikus az első helyre várta kedvenc csapatát.Az ágyúsok nem tudták kihasználni azt a ritka helyzetet,hogy a főbb riválisok mint a Chelsea, Manchester United egész évben árnyéka igazi önmagának és folyamatosan bukdácsol.A kékeknél belső viszály és edzőváltás, az Unitednél óriási generációváltás zajlik ami nem megy egyik pillanatról a másikra,ezt az alkalmat kellett volna megragadni az ágyúsoknak.Wengernek és csapatának idén sem lehet más a céljuk mint előrébb végezni a tabellán és a Bajnok ligájában is az élbolyban végezni.Ez a short kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Arsenal shortban szeretnél focizni vagy drukkolni kedvenc csapatodnak a mérkőzésén.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal mez 2017/18 (Kupa)

Arsenal mez 2017/18 (Kupa)

Arsenal kupa mez 2017/18  

Anyaga:

DryCell technológiával készült 100% polyester, mely hő és verejték elvezető szövetekből készült.Az anyag feladata a felesleges verejték eltávolítása a bőrfelülettől, és lehetővé tenni, hogy az hatékonyabban elpárologjon így biztosítva a megfelelő komfort érzetet.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában