AS Roma mez 2023/24 (hazai)

AS Roma mez 2023/24 (hazai)

Új termék

AS Roma mez 2023/24 (hazai)

Anyaga:

DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester, mely a beépített panelek segítségével könnyedén vezeti el a keletkezett hőt és verejtékcseppeket, ezáltal viselőjének tökéletes szellőzését garantál, intenzív igénybevétel esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

35 990 Ft‎

Az AS Roma együttese tavaly az Európa Liga döntőjében maradt alul tizenegyesekkel a Sevilla alakulatával szemben. A farkasok ezzel két egymást követő évben is bejutottak egy európai kupa döntőjébe, amiért az AS Roma fanatikusai rendkívül hálásak José Mourinhonak. A 2023 – 2024-es Serie A idénye azonban nem úgy kezdődött a bordó – sárgáknak ahogyan azt sokan várták. Nyolc fordulót követően az AS Roma együttese a tizedik helyen áll három győzelemmel, két döntetlennel és három vereséggel. Ahhoz, hogy a csapat odaérjen a Bajnokok Ligája indulást jelentő helyek egyikére a szurkolók támogatására is szükség van. Amennyiben te is fanatikusa vagy az AS Romanak és szeretnél magadnak egy teljesen egyedi felsőt, akkor szeretnénk bemutatni a hivatalos, bordó színű, adidas logóval és az AS Roma címerével ellátott hazai mezt. Anyagának köszönhetően nem csak kényelmes viseletet biztosít, de jó légáteresztő, így bármikor viselhetjük, egy farmerral felvéve pedig sport megjelenést kölcsönöz. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A mez főbb jellemzői:

- As Roma 2023/24-es bordó színű hazai mez
- Varrott klub címer
- Hímzett Adidas logó
- Kényelmes viselet

A mez tökéletes kiegészítője a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a farkasokat.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

AS Roma 2012/13 Kupa mez

AS Roma 2012/13 Kupa mez

AS Roma 2012-2013-as idegenbeli mez

Anyaga:100%-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Kappa termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában