Chelsea szabadidő 2021/22 (fekete)

Chelsea szabadidő 2021/22 (fekete)

Új termék

Chelsea szabadidő 2020/21 (sötétkék)

Anyaga:

A 100 % polyester DRYcell gyártási technológiájának hála, megteremti a tökéletes áramlást, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

43 990 Ft‎

Minden gyermek nagy álma, hogy egyszer kedvenc alakulatának szerelését viselhesse. Talán így vannak vele az idei Bajnokok Ligája győztes Chelsea FC szurkolói is. Ha szeretnél magadnak egy olyan terméket, amelyet maguk a futballisták, köztük Kai Havertz, N’Golo Kanté, vagy éppen Mason Mount is viselnek majd a mérkőzések előtti utazások alkalmával, vagy tartanak benne sajtótájékoztatót, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, nike logóval és klub címerrel ellátott, zipzáros szabadidő együttest, amely tökéletes kiegészítője lehet bármilyen tevékenységünknek. Megfelelő védelmet nyújthat az őszi és téli hidegebb hónapok alatt, ugyanis jó hőtartó képességgel bír, így nem fázunk meg benne olyan könnyedén. A csapat nem annyira aktív még az átigazolási piacon, bár ez valószínűleg köszönhető annak is, hogy ez előző idényben jó játékosokat sikerült igazolniuk. Távozó volt eddig inkább csapatnál, mégpedig Olivier Giroud és Fikayo Tomori hagyták el Londont azért, hogy Olaszországba szerződhessenek.

A termék főbb jellemzői:

- Chelsea két részes testre feszülős szabadidőruha

- Hivatalos, 2021/22-es eredeti Nike termék

- Slim fazon, felső rész végig cipzáros

- Nadrágrészen és a felsőn is 2-2 zseb

- Klub címer és nike logó

A Chelsea együttese hivatalosan is bemutatta a csapat 2021/22-es szezonjára készült szabadidőruháját, amelyet a Nike már piacra is dobott a szurkolók kedvéért. Kihagyhatatlan darab ez minden olyan szimpatizáns számára, akik rajonganak a szigetországi alakulatért. Ha szeretnél egy sportos, de ugyanakkor laza szabadidő szettet magadnak, akkor a Chelsea FC melegítőjét neked találták ki. A kényelmes, fekete– sárga színekben pompázó, Nike szerelés tökéletes választás az otthoni pihenéshez, vagy a közös meccsnézésekhez. A fekete színű szabadidő együttes tökéletes viselet szabadidős programokhoz és edzésekhez egyaránt. A jól szellőző anyag gondoskodik arról, hogy még a legfárasztóbb edzéseken is jól érezd magad. Ha éppen nincsen edzésed, akkor szabadidődben akár utcán is bátran viselheted. Az eredeti Nike terméken a logó és a címer is megtalálható. Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket! Siess, rendeld meg minél előbb, hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a Londoni kedvenceknek.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea Téli Sapka

Chelsea Téli Sapka

Chelsea kötött sapka

Anyaga:100%-pamut

Mérete: Rugalmas anyag,felnőtt viselet

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában