Chelsea kapucnis pulóver 2022/23 (kék)

Chelsea kapucnis pulóver 2022/23 (kék)

Új termék

Chelsea kapucnis pulóver 2022/23 (kék)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester. Hő és verejték elvezető szövetei a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezik, ugyanis az intenzív sportolás alatt keletkező izzadság egyszerűen elpárolog, ezzel szárazon tartva bőrét.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

29 990 Ft‎

A Chelsea együttese nem éppen olyan szezonkezdésen van túl, amit a szurkolóik vártak tőlük. Graham Potter együttese ugyanis mindössze a hatodik helyen áll jelenleg az angol pontvadászatban igaz, csak három pont a lemaradásuk a Bajnokok Ligája indulást jelentő negyedik helytől. Ezzel szemben a Bajnokok Ligájában a csapat magabiztosan nyerte meg a csoportját és jutott tovább az AC Milan, Salzburg és a Dinamo Zagreb előtt. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben a labdarúgók, köztük Pierre-Emerick Aubameyang, Rahem Sterling, vagy éppen Kai Havertz utaznak a mérkőzések előtt, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sötétkék színű, nike logóval és klub címerrel ellátott, zipzáros és kapucnis pulóvert, amely anyagának köszönhetően kényelmes viseletet nyújt. Remek ajándék lehet ez születésnapra vagy akár karácsonyra is. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla.

A termék főbb jellemzői:

- Chelsea pulóver kék színben
- Hivatalos 2022/23-as eredeti Nike termék
- Nike logó és hímzett klub címer
- Kapucnis elől zipzáros fazon
- Has részen zseb


Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű darabot! Az eredeti Nike terméken a logó és a címer is megtalálható. A terméket úgy tervezték, hogy a segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. A fekete színű pulcsi tökéletes viselet szabadidős programokhoz és edzésekhez egyaránt. A jól szellőző anyag gondoskodik arról, hogy még a legfárasztóbb edzéseken is jól érezd magad. Ha éppen nincsen edzésed, akkor szabadidődben akár utcán is bátran viselheted. Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a Londoni kedvenceknek. Ez a felső kitűnő ajándék lehet minden Chelsea szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az szeretett egyesületedet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea Téli Sapka

Chelsea Téli Sapka

Chelsea kötött sapka

Anyaga:100%-pamut

Mérete: Rugalmas anyag,felnőtt viselet

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában