Chelsea Bevonuló Pulóver 2022/23 (Kék)

Chelsea Bevonuló Pulóver 2022/23 (Kék)

Új termék

Chelsea Bevonuló Pulóver 2022/23 (Kék)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések esetén, szellőzése maradéktalanul biztosítja a nedvesség azonnali elpárologtatását.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási határidő:48 óra

Nike

27 990 Ft‎

Nagy hátrányban van a Chelsea együttese a Premier Leagueban, hiszen Graham Potter együttese jelenleg a 10. helyen áll az angol pontvadászatban. A hátrányuk 10 pont a negyedik helytől, így egy komolyabb feltámadásra lesz szüksége a londoni alakulatnak ahhoz, hogy nemzetközi kupában is indulhassanak. Amennyiben te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben Kai Havertz, Mason Mount, vagy éppen Hakim Ziyech lép pályára a mérkőzések előtt, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, kék színű, nike logóval és klub címerrel ellátott, zipzáros bevonuló pulóvert. Anyagának köszönhetően ez rendkívül kényelmes viseletet nyújt, egy farmerral felvéve fiatalos és sportos megjelenést biztosít, jó hőtartó, így a hűvösebb időben is bátran felvethetjük és büszkén képviselhetjük benne kedvenc alakulatunkat. Nem mellesleg feldobhatjuk vele a szürke hétköznapokat is. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljatok egyen felsőben a csapatá mérkőzésein.

A termék főbb jellemzői:

-Chelsea pulóver kék színben
-Hivatalos 2022/23-as eredeti Nike termék
-hímzett klub címer
-Cipzáros kialakítás
-Oldalt 2 zseb található


Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a pulóvert! Az eredeti Nike terméken a logó és a címer is megtalálható. A terméket úgy tervezték, hogy a segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.A kék színű pulcsi tökéletes viselet szabadidős programokhoz és edzésekhez egyaránt. A jól szellőző anyag gondoskodik arról, hogy még a legfárasztóbb edzéseken is jól érezd magad. Ha éppen nincsen edzésed, akkor szabadidődben akár utcán is bátran viselheted. Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a Londoni kedvenceknek.Ez a felső kitűnő ajándék lehet minden Chelsea szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az szeretett egyesületedet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea Téli Sapka

Chelsea Téli Sapka

Chelsea kötött sapka

Anyaga:100%-pamut

Mérete: Rugalmas anyag,felnőtt viselet

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában