Chelsea Galléros Póló 2022/23 (fehér)

Chelsea Galléros Póló 2022/23 (fehér)

Új termék

Chelsea Galléros Póló 2022/23 (fehér)

Anyaga:

DRI-Fit kialakítás  egy speciálisan épített szövet, mely felszívja a nedvességet, ezáltal a izzadság könnyedén elpárolog, helyreállítva a test természetes hűtési mechanizmusát, megteremtve ezzel a tökéletes szellőzést.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

19 990 Ft‎

A Chelsea együttese a tavalyi harmadik hely után a 2022 – 2023-as idényben jelenleg csak a 10. helyen áll a bajnokságban 20 fordulót követően. Ugyan a féltávon már túl van a csapat, a hátrány 10 pont a Bajnokok Ligája indulást jelentő negyedik helytől. A legrangosabb európai kupasorozatból sikerült továbbjutni, azonban nem vár könnyű ellenfél a londoniakra, hiszen a Borussia Dortmunddal kell megmérkőzni a legjobb nyolc közé jutásért. Amennyiben te is a kékeknek szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben a játékosok, köztük Kai Havertz, Mason Mount, vagy éppen Hakim Ziyech is viselnek a mérkőzések előtti utazások alkalmával, vagy éppen sajtótájékoztatót tartanak, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér színű, nike logóval és klub emblémával ellátott galléros pólót. Anyagának köszönhetően kényelmes viseletet nyújt, egy farmerral felvéve pedig fiatalos és sportos megjelenést biztosít. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és szurkoljatok egyen felsőben a mérkőzéseken!

A termék főbb jellemzői:

-Chelsea fehér színű galléros póló
-Hivatalos 2022-23-as eredeti Nike termék
-Hímzett Nike logó és klub címe
-Gombos záródás felül


Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű darabot! Az eredeti Nike terméken a logó és a címer is megtalálható. A terméket úgy tervezték, hogy a segítse a levegő szabad áramlását. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.A kék színű póló tökéletes viselet szabadidős programokhoz és edzésekhez egyaránt. A jól szellőző anyag gondoskodik arról, hogy még a legfárasztóbb edzéseken is jól érezd magad. Ha éppen nincsen edzésed, akkor szabadidődben akár utcán is bátran viselheted. Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a Londoni kedvenceknek.Ez a felső kitűnő ajándék lehet minden Chelsea szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az szeretett egyesületedet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea Téli Sapka

Chelsea Téli Sapka

Chelsea kötött sapka

Anyaga:100%-pamut

Mérete: Rugalmas anyag,felnőtt viselet

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában