Liverpool Pulóver 2020/21 (kapucnis)

Liverpool Pulóver 2020/21 (kapucnis)

Új termék

Liverpool Kapucnis pulóver 2020/21 (fekete)

Anyaga:

100%-polyester, speciális technológiával gyártott termék,mely kitűnő hő és verejték elvezető szövetekből állt össze, ezáltal kényelmes-könnyű viseletet teremt, továbbá mindezek közben, hőtartása makulátlan, így melegen tartja a felső testet.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

22 990 Ft‎

A Premier League idei nyertese a Liverpool alakulata lett, teljesen megérdemelten, hiszen a csapat makulátlan teljesítményt nyújtott a hazai bajnokságban, bár nemzetközi porondon idén a vörösök kimondottan gyengén teljesítettek, és hamar ki is estek a Bajnokok Ligájából, amelynek nyilván nem örült a klub vezetősége, tekintve, hogy a tavalyi szezonban óriásit meneteltek és végül győzedelmeskedtek. Vajon sikerülhet a csapatnak mindkét serleget hazavinnie az elkövetkezendő idényben? Ennek érdekében Jürgen Klopp nem változtatott sokat a kereten, bár Konstantinos Tsimikas-t sikeresen leigazolták az Olympiacos-tól, sőt sokáig Thiago Alcantara is tervben volt, ugyanakkor ez az igazolás valószínűleg nem most fog megtörténni. Vajon sikerrel veszik a vörösök az akadályokat a 2020/21-es idényben? Amennyiben szeretnél hozzájárulni az egyesület sikeréhez, és szeretnél magadnak egy olyan relikviát, amelynek segítségével kifejezheted a gárda iránt érzett elhivatottságod, akkor figyelmedbe ajánljuk az eredeti, hivatalos, 2020/21-es, fekete színű, Liverpool klub logós, Nike márkajeles kapucnis pulóverünket, amely elengedhetetlen kelléke minden fanatikus rajongó ruhatárából. Siess, rendeld meg most!

A termék főbb jellemzői:

- Liverpool fekete kapucnis pulóver 2020/21-es

- Anyaga: polyester

- Eredeti Nike termék,hímzett címerrel

- Kiváló minőségű,kényelmes viselet

- Elől nagy zseb

-A kapucni vékony húzózsinórral könnyedén méretre állítható így a fejet melegen tartja

Ha nem döntöttük még el, hogy mit vegyünk barátunknak, gyermekünknek, kedvesünknek névnapjára esetleg születésnapjára, de régóta hallgatjuk, hogy szeretne egy kényelmes melegítőt, akkor ez lesz a megfelelő választás. A termék szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, és a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.Rendeld meg és legyen tiéd hamarosan ez a remek termék,ami kényelmes viselet utcára otthoni viseletre egyaránt.Amennyiben elnyerte tetszésed ez a gyönyörű termék ,siess, rendeld meg most,hiszen ez az idei év egyik sláger terméke !



Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21-es idény (szürke)

Anyaga:

100%-polyester kellemes lágy tapintású anyag. Együttes hő és verejték elvezető szövetekből áll össze, így szellőzése kifogástalan, viselőjének kényelmes komfortot biztosít, intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában