Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Új termék

Liverpool Szabadidőruha 2020/21-es idény (szürke)

Anyaga:

100%-polyester kellemes lágy tapintású anyag. Együttes hő és verejték elvezető szövetekből áll össze, így szellőzése kifogástalan, viselőjének kényelmes komfortot biztosít, intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

41 990 Ft‎

A Liverpool kiemelkedő történelemmel rendelkező csapat, amely már rengeteg dolgot elért, kupákat nyertek, rekordokat döntöttek és természetesen világklasszis focisták fordultak meg az egyesületben az évek alatt. A gárda stadionja a világhírű Anfield, melyen a vörösök példátlan teljesítményt képesek nyújtani, ezt jól bizonyítja az előző évi Bajnokok Ligája visszavágó a Barcelona ellen, ahol ténylegesen a nulláról fordított az angol alakulat. Az egyesület idei teljesítménye megint csak bevonult a Liverpool történelmébe, hiszen megnyerték a 2019/20-as Premier League-et, ugyanakkor az idei Bl-ben hamar véget ért menetelésük. Jürgen Klopp, aki kétségkívül a világ egyik legjobb és legtapasztaltabb vezetőedzője, csupán egyetlen védővel erősítette keretét idén, mégpedig Konstantinos Tsimikas-sal, bár felröppentek a hírek Thiago Alcantara leigazolásáról a Bayern München-től, viszont ez jelen pillanatban inkább meghiúsulni látszik. Ha viszont szeretnéd, hogy a csapat jövőre is sikeres legyen, és szeretnéd szurkolásod különlegesebbé tenni, akkor vásárold meg az eredeti, hivatalos, 2020/21-es, szürke színű, Liverpool klub logós, Nike márkajeles szabadidőruhánkat, amely elengedhetetlen minden fanatikus rajongó számára. Siess, rendeld meg most!

A termék főbb jellemzői:

-Liverpool szabadidőruha, szürke színben
-Hivatalos 2020/21-es Nike termék
-A felső rész végig cipzáros,így megfelelő védelmet nyújt a beáramló hideg levegő elől
-Oldalt az alsó-felső részen négy zseb,mely szintén cipzárral zárható értékeid védelmében
-Varrott piros Nike logó, a nadrág belsejében hálós kialakítás a jobb szellőzés érdekében
-Hímzett klub címer

A csapat egész szezonban ezt a szabadidő együttest fogja használni a mérkőzések előtt, illetve ezt viselik hivatalos alkalmakra,utazásra, bemelegítésre.Ez a szabadidőruha kitűnő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.Lepd meg vele saját magad, vagy barátaidat születésnapjukon vagy akár karácsonykor


 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool póló 2020/21 (piros)

Liverpool póló 2020/21 (piros)

Liverpool póló 2020/21 

Anyaga:100%-pamut kellemes tapintású,kényelmes viselet teremt

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában