Árcsökkenés
Liverpool széljackie 2020/21 (piros)

Liverpool széljackie 2020/21 (piros)

Új termék

Liverpool Széljackie 2020/21 (piros)

Anyaga:

100%-polyester-Dre-FIT technológiával gyártott termék.Technológiájának köszönhetően enyhe vízlepergető funkcióval rendelkezik, kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruha belsejébe, így a hő és az izzadság könnyedén távozik a szabadba.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Nike

22 990 Ft‎

25 990 Ft‎ Áfával

-3 000 Ft‎

Megérkezett a Liverpool legfrissebb kollekciója, amely most tartalmaz egy eredeti, hivatalos, 2020/21-es, piros színű, Liverpool klub logós, Nike márkajeles, cipzáras széldzsekit, amely tökéletes funkcionál hideg, szeles, esős időben, ezáltal, ha élőben akarod megtekinteni kedvenc csapatod összecsapásait, akkor most megteheted ezt anélkül, hogy félned kéne a zord, viharos időjárástól. A vörösök 2019/20-as idénye kifejezetten pozitív volt, hiszen kivételes fölénnyel nyerték meg a Premier League-t, ugyanakkor a Bajnokok ligája menetelésük idén hamar véget ért. Ebből arra lehet következtetni, hogy a klub vezetősége, egyértelműen célul tűzte ki a következő idényre a Bajnokok Ligája győzelmet is, tehát egy nagyon izgalmas szezon elébe néz a Liverpool csapata, így nem árt, ha minél előbb beszerzel magadnak egy relikviát, amellyel különlegesebbé teheted szurkolásod.

A termék főbb jellemzői:


- Liverpool széljackie 2020/21-es széria

- Anyaga: polyester

- Csuklónál és deréknál enyhe passzé

- Eredeti Nike termék

- Kiváló minőségű,kényelmes viselet

- Végig cipzáras ,oldalt két zsebbel, piros színben

- Klub címer és márkajelzés

Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörösöket.Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Nike termékben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21-es idény (szürke)

Anyaga:

100%-polyester kellemes lágy tapintású anyag. Együttes hő és verejték elvezető szövetekből áll össze, így szellőzése kifogástalan, viselőjének kényelmes komfortot biztosít, intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában