Árcsökkenés
Liverpool póló 2020/21 (fekete)

Liverpool póló 2020/21 (fekete)

Új termék

Liverpool póló 2020/21 (fekete)

Anyaga:100%-polyester, kellemes tapintású,kényelmes viselet biztosít, továbbá speciális Dre-FIT szövetei pillanatok alatt párologtatják el a keletkező izzadságot a bőrről.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

11 990 Ft‎

14 990 Ft‎ Áfával

-3 000 Ft‎

A 2019/20-as idény mindenképpen megterhelő volt a csapatok számára szerte a világon, hiszen rendhagyó módon a szezon leállt a világjárvány miatt, így mindenkinek alkalmazkodnia kellett a kialakult helyzethez. Ez az alkalmazkodás volt, hogy nagyon jót tett egy csapatnak, ugyanakkor voltak olyan egyesületek, akik kifejezetten összeomlottak a kényszerszünet alatt. A Liverpool esetében mondhatjuk, hogy a leállás előtt magabiztos előnyt szereztek a bajnokságban, viszont kijelenthető, hogy a vörösök az újraindulás után gyengébben teljesítettek, mint azelőtt, bár ennek ellenére főlényesen nyerték meg a Premier League-t. Azonban nemzetközi porondon idén hamar véget ért a menetelésük, így nem adatott meg számukra, hogy megvédjék a BL címüket. A csapat vezetőedzője, Jürgen Klopp egyértelműen célul tűzte ki, hogy a gárda jövőre ne csak a Premier League-t, hanem a Bajnokok Ligáját is megnyerje. Ehhez a sikerhez most te is hozzájárulhatsz! Tedd különlegesebbé szurkolásod egy eredeti, hivatalos, 2020/21-es, fekete színű, Nike márkajeles, Liverpool klub logós pólóval, amely tökéletes választás lehet szurkolói összejövetelek, illetve közös meccsnézések alkalmával. Siess, nehogy lemaradj kínálatunkról!

A termék főbb jellemzői:

-Liverpool 2020/21-es póló fekete színben
-100%-Pamut
-Hivatalos Nike termék
-Varrott piros Nike logó
-Puha anyag a maximális kényelemért
-Hímzett klub címer

Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21-es idény (szürke)

Anyaga:

100%-polyester kellemes lágy tapintású anyag. Együttes hő és verejték elvezető szövetekből áll össze, így szellőzése kifogástalan, viselőjének kényelmes komfortot biztosít, intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában