Liverpool Kapucnis Pulóver 2021/22 (fekete)

Liverpool Kapucnis Pulóver 2021/22 (fekete)

Új termék

Liverpool Kapucnis Pulóver 2021/22 (fekete)

Anyaga:

100%-polyester-New Balance DRY technológiával gyártott termék,szövete kiváló hő és verejték elvezető funkciót biztosít,melynek hála kényelmes viseletet garantál, de mindezek mellett hőtartása kifogástalan, ezáltal melegen tartja a felső testet hidegebb napokon.

Kiváló minőségű, eredeti New Balance termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

23 990 Ft‎

Nem hallani nagy mozgásról a Liverpool háza táján. Ennek talán az lehet az oka, hogy a játékosok teljesen jól érzik magukat a szigetországi alakulatnál, illetve Jürgen Kloppnak nincs szüksége erősítésre. Mindössze egyetlen labdarúgót igazoltak eddig a vörösök. Ő nem más, mint a Lipcse 22 esztendős hátvédje, Ibrahima Konaté. Ő valószínűleg a sérültek pótlására érkezett a liverpoolhoz. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben büszkén képviselheted kedvenceid címerét, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, nike logóval és klub címerrel ellátott, kapucnis és belebújós pulóvert, amely az őszi hónapok elengedhetetlen kelléke lesz. Kényelmes, kellemes meleg érzetet biztosít, ugyanis anyagának köszönhetően jó hőtartó, így a szelesebb és hidegebb időben sem fázunk meg benne olyan könnyedén. Remek ajándék lehet abban az esetben, ha nem tudunk mit vásárolni ismerőseinknek vagy bárátainknak születés napjára, vagy akár névnapjára. Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

- Liverpool fekete kapucnis pulóver 2021/22-es

- Anyaga: polyester

- Eredeti Nike termék ,hímzett címerrel

- Kiváló minőségű, kényelmes viselet

- A pulóver elöl végig cipzáros

- A kapucni vékony húzózsinórral könnyedén méretre állítható így a fejet melegen tartja

Ha nem döntöttük még el, hogy mit vegyünk barátunknak, gyermekünknek, kedvesünknek névnapjára esetleg születésnapjára, de régóta hallgatjuk, hogy szeretne egy kényelmes felsőt, akkor ez lesz a megfelelő választás. A termék szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, és a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít. Rendeld meg és legyen tiéd hamarosan ez a remek termék,ami kényelmes viselet utcára otthoni viseletre egyaránt.Amennyiben elnyerte tetszésed ez a gyönyörű termék, siess, rendeld meg most,hiszen ez az idei év egyik sláger terméke !



Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21-es idény (szürke)

Anyaga:

100%-polyester kellemes lágy tapintású anyag. Együttes hő és verejték elvezető szövetekből áll össze, így szellőzése kifogástalan, viselőjének kényelmes komfortot biztosít, intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában