Liverpool széljackie 2020/21 (piros-fekete)

Liverpool széljackie 2020/21 (piros-fekete)

Új termék

Liverpool Széljackie 2020/21 (piros-fekete)

Anyaga:

100%-polyester-Dre-FIT technológiával gyártott termék. Technológiájának hála enyhe vízlepergető képességgel rendelkezik, kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyedén eltávozik.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

25 990 Ft‎

Az idei Premier League nyertese a Liverpool alakulata lett. A gárda kivételesen jól teljesített a hazai bajnokságban, ám ez lehetséges, hogy a Bajnokok Ligája rovására történt, hiszen a vörösök az előző évi teljesítményükkel ellentétben nagyon hamar kiestek a nemzetközi sorozatból, amely nyilvánvalóan szíven ütötte az egész gárdát, hiszen az előző évi szereplésük, a Barcelona elleni visszavágóval egyértelműen bevonult a történelembe. Ugyanakkor fontos, hogy pozitívan tekintsünk a jövőbe, mert az egyesült kirobbanó formába futballozik és esélyes, hogy az elkövetkezendő szezonban, akár mindkét serleget sikerül megnyerniük egyszerre. Ennek érdekében Jürgen Klopp nem látta szükségesnek, hogy nagy változtatásokat hajtson végre kereten belül, így egyelőre csak egyetlen védővel, Konstantikos Tsimikas-sal egészült ki a csapat. Vajon sikerülhet-e a vörösöknek ismét maradandót alkotnia? Amennyiben kiváncsian várod erre a kérdésre a választ, és szeretnél magadnak egy olyan kiegészítőt, amellyel megmutathatod a gárda iránti elhivatottságod akkor ne habozz! Vásárold meg az eredeti, hivatalos, 2020/21-es, Liverpool klub logós, Nike márkajeles, fekete-piros széldzsekit, amely tökéletesen funkcionál hideg, esős időjárásban!

A termék főbb jellemzői:


- Liverpool széljackie 2020/21-es széria

- Anyaga: polyester

- Csuklónál és deréknál enyhe passzé

- Eredeti Nike termék

- Kiváló minőségű,kényelmes viselet

- Végig cipzáras ,oldalt két zsebbel, piros-fekete színben

- Klub címer és márkajelzés

Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörösöket.Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Nike termékben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21-es idény (szürke)

Anyaga:

100%-polyester kellemes lágy tapintású anyag. Együttes hő és verejték elvezető szövetekből áll össze, így szellőzése kifogástalan, viselőjének kényelmes komfortot biztosít, intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában