Árcsökkenés
Liverpool galléros Póló 2020/21 (Piros)

Liverpool gombos Póló 2020/21 (Piros)

Új termék

Liverpool gombos póló 2020/21 (Piros)

Anyaga:50%- pamut 50%-polester, mely kevert anyagának köszönhetően kiváló viseletet teremt minden évszakban, ugyanakkor verejtékeltávolító funkciójának köszönhetően megteremti a tökéletes kényelmet.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Nike

12 990 Ft‎

15 990 Ft‎ Áfával

-3 000 Ft‎

Elhivatottan rajongsz a Liverpool alakulatáért? Szeretnél magadnak egy olyan relikviát, amelynek segítségével mindenkinek megmutathatod a gárda iránti elkötelezettséged? Akkor itt van számodra a tökéletes választás: Frissítsd fel ruhatárad az eredeti, hivatalos, 2020/21-es, piros színű, Nike márkajeles, Liverpool klub logós gombos pólónkkal, amely nagyszerű választás lehet szurkolói összejövetelek, vagy közös meccsnézések alkalmával. A vörösök idén is kiváló eredményeket produkáltak, bár az előző Bajnokok Ligája szereplést nem sikerült megismételni, a Premier League-ben toronymagasan nyerték meg a trófeát. A gárdához nagy eséllyel igazolhat Thiago Alcantara, akinek tudása és tapasztalata még veszélyesebbé tehetné az angol alakulatot, ugyanakkor a Liverpool még nem biztos, hogy ki akar fizetni 30 millió eurót a középpályásért. Vajon sikerül-e Jürgen Klopp csapatának ismételten meghódítani az angol bajnokságot, vagy esetlen a nemzetközi porondot?

A termék főbb jellemzői:

- Liverpool 2020/21-es gombos poló piros színben
- 50%-Pamut-50% polyester
- Hivatalos Nike termék
- Varrott fehér Nike logó
- Jól szellőző puha anyag a maximális kényelemért
- Hímzett klub címer
- Varrott Liverbird

A vörösöknél a szurkolók izgatottan várják a Bajnokok ligája döntőjét, hiszen a tavalyi kudarc után itt a lehetőség a legrangosabb kupa elhódítására. Ha te is közéjük tartozol és még nem döntötted el, hogy mivel újítsd ruhatárad, akkor válaszd a hivatalos, Nike és klub logóval ellátott, gombos pólóját. Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel. A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a ma követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21-es idény (szürke)

Anyaga:

100%-polyester kellemes lágy tapintású anyag. Együttes hő és verejték elvezető szövetekből áll össze, így szellőzése kifogástalan, viselőjének kényelmes komfortot biztosít, intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában