Liverpool bevonuló mellény 2021/22 (fekete)

Liverpool bevonuló mellény 2021/22 (fekete)

Új termék

Liverpool bevonuló mellény 2021/22 (fekete)

Anyaga:

100%-polyester, ami egy speciális technológiával gyártott termék, mely kifogástalan hő és verejték elvezető szövetekből tevődik össze, így kényelmes-könnyű viseletet teremt. Ezt a terméket bárhol is viseled, megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

38 990 Ft‎

Az elmúlt években a Liverpool együttese kiemelkedett az angol csapatok közül. A 2018-19-es idényben megnyerték a Bajnokok Ligáját, majd egy évvel később, 2019-20-ban pedig harminc év után a Premier Leaguét is sikerült megnyernie Jürgen Klopp alakulatának. Ha te is a vörösöknek szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Roberto Firmino, Mohamed Salah, vagy éppen Alisson Becker viselnek majd a mérkőzések előtti pályára lépés alkalmával, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, nike logóval és klub címerrel ellátott, zipzáros mellényt, amely tökéletes kiegészítője lehet a hidegebb hónapoknak. Nagyszerű ajándékként szolgálhat ismerőseink vagy barátaink számára születésnapon, esetleg névnapon. A gárda már gőzerővel készül a következő szezonra, hiszen szeretnének ismét a csúcsra jutni mind saját bajnokságukban, mind Európában. Ehhez azonban nagy segítségük lesz szurkolóik támogatására is.

A termék főbb jellemzői:

- Liverpool fekete bevonuló mellény 2021/22

- Anyaga: polyester

- Eredeti Nike termék, címerrel

- Kiváló minőségű, kényelmes viselet

- A mellény elöl cipzáras, oldalt két zsebbel

Ha nem döntöttük még el, hogy mit vegyünk barátunknak, gyermekünknek, kedvesünknek névnapjára esetleg születésnapjára, de régóta hallgatjuk, hogy szeretne egy kényelmes mellényt, akkor ez lesz a megfelelő választás. Rendeld meg és legyen tiéd hamarosan ez a remek termék, ami kényelmes viselet utcai viseletre. Amennyiben elnyerte tetszésed ez a gyönyörű termék, siess, rendeld meg most,hiszen ez az idei év egyik sláger terméke !



Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21-es idény (szürke)

Anyaga:

100%-polyester kellemes lágy tapintású anyag. Együttes hő és verejték elvezető szövetekből áll össze, így szellőzése kifogástalan, viselőjének kényelmes komfortot biztosít, intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában