Liverpool Kapucnis pulóver 2021/22 (szürke-piros)

Liverpool Kapucnis pulóver 2021/22 (szürke-piros)

Új termék

Liverpool Kapucnis pulóver 2021/22 (szürke-piros)

Anyaga:

100%-polyester, speciális technológiával gyártott termék,mely kitűnő hő és verejték elvezető szövetekből állt össze, ezáltal kényelmes-könnyű viseletet teremt, továbbá mindezek közben, hőtartása makulátlan, így melegen tartja a felső testet.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

23 990 Ft‎

Az időjárás kezd szeszélyessé válni, hamarosan beköszönt az ősz is, amelynek talán a diákok örülnek a legkevésbé, hiszen megkezdődik az iskola. Igaz, az előző tanévben a koronavírus járvány miatt az online oktatás volt a jellemző, de talán a nebulók már szeretnének újra találkozni barátaikkal. Ha a Liverpool gárdájának vagy az elkötelezett támogatója, és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben büszkén képviselheted kedvenceid címerét és színeit, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, piros és szürke színű, klub logóval ellátott, belebújós és kapucnis pulóvert, amely a hűvösebb napok kihagyhatatlan kelléke lehet. Anyagának köszönhetően jó hőtartó képességgel bír, így a nem fázunk meg benne olyan könnyedén. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és szurkoljatok egyen felsőben az összes mérkőzésen. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla. Kezd ebben te is a 2021-22-es szezont!

A termék főbb jellemzői:

- Liverpool szürke-piroskapucnis pulóver 2021/22-es

- Kiváló minőségű,kényelmes viselet

- Elől nagy zseb

- A kapucni vékony húzózsinórral könnyedén méretre állítható így a fejet melegen tartja

Ha nem döntöttük még el, hogy mit vegyünk barátunknak, gyermekünknek, kedvesünknek névnapjára esetleg születésnapjára, de régóta hallgatjuk, hogy szeretne egy kényelmes melegítőt, akkor ez lesz a megfelelő választás. Rendeld meg és legyen tiéd hamarosan ez a remek termék,ami kényelmes viselet utcára otthoni viseletre egyaránt.Amennyiben elnyerte tetszésed ez a gyönyörű termék, siess, rendeld meg most,hiszen ez az idei év egyik sláger terméke!



Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21-es idény (szürke)

Anyaga:

100%-polyester kellemes lágy tapintású anyag. Együttes hő és verejték elvezető szövetekből áll össze, így szellőzése kifogástalan, viselőjének kényelmes komfortot biztosít, intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában