Liverpool mérkőzés előtti bemelegítő póló 2021/22 (piros)

Liverpool mérkőzés előtti bemelegítő póló 2021/22 (piros)

Új termék

Liverpool mérkőzés előtti bemelegítő póló 2021/22 (piros)

Anyaga:100%-polyester, kellemes tapintású,kényelmes viseletet biztosít. Technologiájának köszönhetően megteremti a kényelmet, intenzív, kimerítő sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

19 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország egyik legnagyobb Liverpool szurkolója. Vásárold meg nálunk a gárda hivatalos termékeit. Válaszd a hivatalos, piros színű, nike logóval és klub címerrel ellátott pólót, amelyet maguk a labdarúgók is viselnek a mérkőzések előtti sajtótájékoztatókon, illetve az utazások alkalmával. Feldobhatjuk vele az őszi szürke hónapokat is. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és izguljatok egyen felsőben a csapat sikeréért. A vörösök már gőzerővel készülnek a következő esztendőre, hiszen szeretnének ismét Anglia és Európa csúcsára jutni. Jürgen Klopp fiai az elmúlt három évben megnyerték a legrangosabb európai kupát, illetve harminc év után a Premier Leaguét is. A szurkolók ennek kifejezetten örültek, hiszen nagy szó ez a liverpooli alakulat életében. Igaz az átigazolási piacon nem aktív a gárda, ez köszönhető annak is, hogy nagyon egyben van az egyesület.

A termék főbb jellemzői:

- Liverpool mérkőzés előtti piros bemelegítő póló 2021/22
-  Hivatalos Nike termék
- Varrott piros Nike logó
-  Puha anyag a maximális kényelemért
- Hímzett klub címer
-  AXA felirat

Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel. A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21-es idény (szürke)

Anyaga:

100%-polyester kellemes lágy tapintású anyag. Együttes hő és verejték elvezető szövetekből áll össze, így szellőzése kifogástalan, viselőjének kényelmes komfortot biztosít, intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában