Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (fekete)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (fekete)

Új termék

Liverpool Szabadidőruha 2020/21-es idény (fekete)

Anyaga:

100%-polyester kellemes lágy tapintású anyag. Együttes hő és verejték elvezető szövetekből készült, emiatt szellőzése makulátlan, viselőjének kényelmes komfortot biztosít, intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

41 990 Ft‎

Frissítsd fel ruhatárad egy eredeti, hivatalos, 2020/21-es, fekete színű, Liverpool klub logós, Nike márkajeles szabadidőegyüttessel, amely tökéletes választás lehet utcán, otthon a ház körüli munkákban, illetve edzések alkalmával is tökéletes kényelmet nyújt, verejtékelvezető szöveteinek hála. A gárda idei teljesítménye nagyon jónak mondható, hiszen fölényesen - majdnem 20 ponttal maga mögé utasítva a Manchester City-t - megnyerte a bajnokságot és ezzel egy újabb serleget helyezhettek el a csapat vitrinjében. A következő szezonban egyértelműen jobban fognak koncentrálni a Bajnokok Ligája győzelemre is, hiszen a gárda idei BL menetelése viszonylag hamar véget ért. A nagyon jól összeállított keret kiegészült az Olympiacos védőjével, Konstantinos Tsimikas-sal, sőt Jürgen Klopp Thiago Alcantara megszerzését is célul tűzte ki, ám ennek az igazolásnak még váratnia kell magára a jelek szerint. Vajon sikerülhet a vörösöknek győzedelmeskedni mind a hazai bajnokságban, mind nemzetközi porondon?

A termék főbb jellemzői:

-Liverpool szabadidőruha, fekete színben
-Hivatalos 2020/21-es Nike termék
-A felső rész végig cipzáros,így megfelelő védelmet nyújt a beáramló hideg levegő elől
-Oldalt az alsó-felső részen négy zseb,mely szintén cipzárral zárható értékeid védelmében
-Varrott piros Nike logó, a nadrág belsejében hálós kialakítás a jobb szellőzés érdekében
-Hímzett klub címer

A csapat egész szezonban ezt a szabadidő együttest fogja használni a mérkőzések előtt, illetve ezt viselik hivatalos alkalmakra,utazásra, bemelegítésre.Ez a szabadidőruha kitűnő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.Lepd meg vele saját magad, vagy barátaidat születésnapjukon vagy akár karácsonykor


 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21-es idény (szürke)

Anyaga:

100%-polyester kellemes lágy tapintású anyag. Együttes hő és verejték elvezető szövetekből áll össze, így szellőzése kifogástalan, viselőjének kényelmes komfortot biztosít, intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában