Árcsökkenés
Liverpool galléros póló 2020/21 (fekete)

Liverpool galléros póló 2020/21 (fekete)

Új termék

Liverpool galléros póló 2020/21 (fekete)

Anyaga: 50%- pamut 50%-poilester, mely kevert anyagának köszönhetően kiváló viselet minden évszakban

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási határidő:48 óra

Nike

13 990 Ft‎

15 990 Ft‎ Áfával

-2 000 Ft‎

Te vagy Magyarország legnagyobb Liverpool szurkolója? Szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Mohamed Salah, Virgil van Dijk, vagy éppen Sadio Mané viselnek egy – egy mérkőzésre való utazás alkalmával vagy éppen sajtótájékoztatón? Ha igen, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete, nike és klub logóval ellátott galléros pólót, amely nem hiányozhat egyetlen fanatikus relikviái közül sem. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így a melegebb napokon is bátran viselhetjük, hiszen nem izzadunk bele olyan könnyedén. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Ebben büszkén képviselheted kedvenc egyesületed címerét. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és szurkoljatok egyen felsőben az összes mérkőzésen. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla. Ugyan a csapat négy mérkőzés alatt elszenvedett egy 7-2-es vereséget az Aston Villa ellen, a szurkolók nem csalódottak, hiszen messze még a bajnokság vége, és van esély arra, hogy újra bajnoki címet ünnepeljenek.


A termék főbb jellemzői:

- Liverpool 2020/21-es galléros poló fekete színben
- 50%-Pamut-50% polyester
- Hivatalos Nike termék
- Jól szellőző puha anyag a maximális kényelemért
- Varrott Liverbid

Ha te is a vöröseknek szurkolsz és még nem döntötted el, hogy mivel újítsd ruhatárad, akkor válaszd a hivatalos, Nike klub logóval ellátott, galléros fekete pólóját. Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel .A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21-es idény (szürke)

Anyaga:

100%-polyester kellemes lágy tapintású anyag. Együttes hő és verejték elvezető szövetekből áll össze, így szellőzése kifogástalan, viselőjének kényelmes komfortot biztosít, intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában