Liverpool pulóver 2020/21 (piros-fehér)

Liverpool pulóver 2020/21 (piros-fehér)

Új termék

Liverpool pulóver 2020/21 (piros-fehér)

Anyaga:

100%-polyester, ami egy speciális technológiával gyártott termék, mely kifogástalan hő és verejték elvezető szövetekből tevődik össze, így kényelmes-könnyű viseletet teremt. Ezt a terméket bárhol is viseled, megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

26 990 Ft‎

Ugyan az ősz már javában tart, sosem árt beszerezni azokat a ruhadarabokat, amellyel védekezhetünk a hidegebb és zordabb időjárás ellen. Egy pulóver mindig elengedhetetlen kelléke a hűvös reggeleknek. Ha te is a liverpool együttesének vagy a fanatikus rajongója és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók,köztük Virgil van Dijk, Mohamed Salah, vagy éppen Thiago Alcantara is viselnek a mérkőzések előtti utazásokon, vagy sajtótájékoztatókon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, piros – fehér színű, nike és klub logóval ellátott, zipzáros pulóvert. Anyagának köszönhetően jól szigetel, így a meleget is jól tartja, nem fázunk meg benne olyan könnyen. Feldobhatjuk vele őszi ruhatárunkat és képviselhetjük benne kedvenceink színeit és címerét. Remek ajándék lehet születésnapra vagy akár karácsonyra is ismerőseinknek és barátainknak. Elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek egyaránt. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla és nézd meg ebben a gárda soron következő összecsapásait a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is.

A termék főbb jellemzői:

- Liverpool 2020/21-es piros-fehér pulóver

- Anyaga: polyester

- Eredeti Nike termék, hímzett címerrel

- Kiváló minőségű, kényelmes viselet

- A felső végig cipzáras, oldalt két zsebbel

 - Hátulján L.F.C. rövidítés található

Ha nem döntöttük még el, hogy mit vegyünk barátunknak, gyermekünknek, kedvesünknek névnapjára esetleg születésnapjára, de régóta hallgatjuk, hogy szeretne egy kényelmes melegítőt, akkor ez lesz a megfelelő választás. Otthoni viseletre kiváló, hiszen nyugodtan kényelmes viselet meccsnézéshez. Liverpool piros-fehér színű pulóver mely gyártási technológiájának köszönhetően kényelmes praktikus viselet. A termék szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba és a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít. Rendeld meg és legyen tiéd hamarosan ez a remek termék, ami kényelmes viselet utcára otthoni viseletre egyaránt. Amennyiben elnyerte tetszésed ez a gyönyörű termék, siess, rendeld meg most,hiszen ez az idei év egyik sláger terméke !



Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21-es idény (szürke)

Anyaga:

100%-polyester kellemes lágy tapintású anyag. Együttes hő és verejték elvezető szövetekből áll össze, így szellőzése kifogástalan, viselőjének kényelmes komfortot biztosít, intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában