Árcsökkenés
Liverpool galléros Póló 2020/21 (piros)

Liverpool galléros Póló 2020/21 (piros)

Új termék

Liverpool galléros Póló 2020/21 (piros)

Anyaga: 50%- pamut 50%-poilester, mely kevert anyagának köszönhetően kiváló viselet minden évszakban

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Nike

11 990 Ft‎

15 990 Ft‎ Áfával

-4 000 Ft‎

A tavalyi Premier League győztes Liverpool jelenleg a bajnokságban a harmadik helyet foglalja el, ugyanis nemrég 7-2-re kaptak ki az Aston Villa vendégeként, még a városi rangadón az Everton ellen 2-2-es döntetlent játszottak. Talán nem kell aggódnia Jürgen Klopp csapatának és szurkolóinak, messze még a szezon vége, és talán mindenki azt szeretné, hogy az alakulat a Bajnokok Ligája döntőjéig meneteljen. Ha te is a vörösök elkötelezett támogatója vagy, és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Mohamed Salah, Virgil van Dijk, vagy éppen Sadio Mané viselnek a mérkőzések előtti utazásokon és sajtótájékoztatókon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, piros színű, nike és klub logóval ellátott galléros pólót. Ezzel feldobhatod a szürke őszi hétköznapokat, elmehetsz benne az iskolába, vagy akár dolgozni is. Kötelező kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus pool drukker relikviái közül sem. Siess, rendeld meg még ma és nézd végig ebben kedvenceid összes mérkőzését barátaiddal. Lepd meg vele őket születésnapjukon vagy akár névnapjukon!


A termék főbb jellemzői:

- Liverpool 2020/21-es galléros poló piros színben
- 50%-Pamut-50% polyester
- Hivatalos Nike termék
- Jól szellőző puha anyag a maximális kényelemért
- Varrott Liverbid

Ha te is a vöröseknek szurkolsz és még nem döntötted el, hogy mivel újítsd ruhatárad, akkor válaszd a hivatalos, Nike klub logóval ellátott, galléros pólójá.t Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel .A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21-es idény (szürke)

Anyaga:

100%-polyester kellemes lágy tapintású anyag. Együttes hő és verejték elvezető szövetekből áll össze, így szellőzése kifogástalan, viselőjének kényelmes komfortot biztosít, intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában