Liverpool edzőpóló 2023/24 (szürke)

Liverpool edzőpóló 2023/24 (szürke)

Új termék

Liverpool edzőpóló 2023/24 (szürke)

Anyaga:100%-polyester,mely kellemes tapintású, ugyanakkor speciális szöveteinek hála, az izzadság pillanatok alatt elpárolog, így biztosítja a komfortos érzést viselőjének, minden körülmények között.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

17 990 Ft‎

Úgy tűnik, hogy nem csinált rossz üzletet a Liverpool Szoboszlai Dominik leigazolásával, ugyanis a magyar középpályás rendre a meccs legjobbja a csapatnál. A játékos már meg is szerezte első gólját új csapatában, és gyorsan alapemberré is vált a Liverpoolnál. Amennyiben te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy igazán egyedi terméket, amelyet Dominik is visel az edzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér és fekete színű, nike logóval és a Liverpool címerével ellátott edző pólót. Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Liverpool szurkolója. Lepd meg ezzel a felsővel minden olyan ismerősödet vagy barátodat a születésnapjukon, akik szintén nagy rajongói a gárdának. Anyagának köszönhetően nem csak kényelmes, de jó légáteresztő, így a melegebb időben sem izzadunk bele olyan könnyedén. Egy farmernadrággal felvéve fiatalos és sportos megjelenést biztosít, valamint feldobhatod vele a szürke hétköznapokat is.

A termék főbb jellemzői:

- Liverpool 2023/24-es póló szürke színben
- Hivatalos Nike termék
- Varrott Nike logó
- Puha anyag a maximális kényelemért
- Hímzett klub címer

Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel. A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21-es idény (szürke)

Anyaga:

100%-polyester kellemes lágy tapintású anyag. Együttes hő és verejték elvezető szövetekből áll össze, így szellőzése kifogástalan, viselőjének kényelmes komfortot biztosít, intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában