Real Madrid Mez 2021/22 (hazai)

Real Madrid Mez 2021/22 (hazai)

Új termék

Real Madrid hazai mez 2021/22

Anyaga:

Aeroready technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének hála a keletkező izzadság könnyedén elpárolog a testről.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

27 990 Ft‎

A futballvilág az Európa Bajnokság után már várja, hogy újra kezdetét vehessék az európai bajnokságok. Ugyan a Bajnokok Ligája selejtezői már megkezdődtek, a „nagyok” kicsit később kezdik meg szereplésüket a nagyérdemű előtt. A Real Madrid gárdája már a felkészülést megkezdte, viszont a bajnokságban való fellépésükig még augusztusig biztosan várnia kell. Talán azért is lesz ez különleges, mert ha Spanyolországban csendesedik a járvány, akkor újra nézők előtt rendezhetnek majd mérkőzéseket. Ha te is a királyi gárda elkötelezett támogatója vagy, és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben kedvenceid, köztük Gareth Bale, Karim Benzema, vagy éppen David Alaba is pályára lépnek majd a találkozókon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott hazai mezt. Anyagának köszönhetően rendkívül strapabíró, jó légáteresztő, így a melegebb napokon is bátran felvehetjük még a nyáron is, hiszen nem izzadunk bele olyan könnyedén. Viseld ezt a benti vagy a szabadtéri tréningek alkalmával.

A termék főbb jellemzői:

- Real Madrid 2021/22-es hazai fehér mez

- Hímzett sárga színű Adidas logo

-Varrott klub címer

- Aeroready technológia

- Kiváló légáteresztő kialakítás

- Kombinált nyakú kialakítás, kényelmes viselet

Real Madrid egy gigantikus klub, biztosak lehetünk benne,hogy a következő bajnokságban a club mindent elkövet,hogy ismételten megfeleljen a hatalmas elvárásoknak. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Real Madrid szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a királyi gárdát.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid 2017-2018-hazai gyerekmez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester, mely hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít intenzív sportolás közben is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában