Árcsökkenés
Real Madrid Mez 2019/20 (kupa)

Real Madrid Mez 2019/20 (kupa)

Új termék

Real Madrid mez 2019/20 (kupa)

Anyaga:

Climalite technológiával készült 100%-polyester, melynek hő és izzadság elvezető panelei biztosítják a tökéletes szellőzést viselőjének, intenzív edzés esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

18 990 Ft‎

23 990 Ft‎ Áfával

-5 000 Ft‎

A Real Madrid egyértelműen az egyik legkiemelkedőbb egyesületnek számít, nem csak Spanyolországban, de világszerte egyaránt, és ezt jól tükrözi a csapat által eddig elért eredmények mind a La Liga-ban mind nemzetközi porondon, a Bajnokok Ligájában. A Zidane által vezetett alakulat azonban az előző idényben nem tudott úgy tündökölni, ahogy azt az évek során megszokhattuk, azonban az átigazolási időszakban új játékosokat szereztek, így a következő szezont megerősödött kerettel kezdhetik. Amennyiben te is lelkesen rajongsz a Real Madrid-ért,  és ezt szeretnéd mindenkinek megmutatni, akkor rendeld meg tőlünk a 2019/20-as idény, eredeti, hivatalos, Real Madrid klub logóval és Adidas márkajellel ellátott, világos kék színű kupa mezét, amelyben nem csak Te, de például: Sergio Ramos, Karim Benzema, Raphael Varane, Isco, Éder Militao, Toni Kroos, Luka Modric vagy az újdonsült belga klasszis Eden Hazard is pályára fog lépni a következő szezonban. Egy igazán fanatikus rajongónak ez egy elengedhetetlen darab lehet, amely tökéletesen funkcionál szurkolói találkozók vagy közös meccsnézések alkalmával egyaránt, sőt barátaiddal történő focimeccseken is büszkén viselheted kedvenc alakulatod címerét! Szerezd meg most ezt a nagyszerű terméket! 

A termék főbb jellemzői:

-Real Madrid 2019/20-as kupa mez világos kék színben

-Hőkezelt Adidas logo és klub címer

-Nyomott FLY EMIRATES felirat

-Szellőzése ClimaLITE technológia

-Kiváló légáteresztő kialakítás

-"V"-nyakú kialakítás, kellemes viselet

-Váll résznél három kék Adidas csík

Real Madrid 2019/20-as mez világos kék színben mely a csapat hivatalos új kupa meze. A világos kék alapon sötét kék színnel írt szponzor, valamint ugyan azzal a színnel hímzett adidas-, és csapatlogó különlegessé teszi ezt a szerelést. Real Madrid egy gigantikus klub, biztosak lehetünk benne,hogy a következő bajnokságban a club mindent elkövet,hogy ismételten megfeleljen a hatalmas elvárásoknak.Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Real Madrid szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a királyi gárdát.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid 2017-2018-hazai gyerekmez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester, mely hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít intenzív sportolás közben is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában