Real Madrid Mez 2020/21 (vendég)

Real Madrid Mez 2020/21 (vendég)

Új termék

Real Madrid mez 2020/21 (vendég)

Anyaga:

Aeroready technológia, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze ugyanakkor a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen távozik,így biztosítva a levegő szabad áramlását.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

25 990 Ft‎

Talán senkit nem lep meg, hogy a Real Madrid alakulata magabiztosan nyerte meg a 2019/20-as La Liga kiírását és taszította le a trónról a Barcelona együttesét. Ha te vagy Magyarország egyik legnagyobb királyi gárda fanatikusa és szeretnél magadnak egy olyan mezt, amelyben megünnepelheted a csapat következő sikereit, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, barackvirág színű, adidas és klub logóval ellátott vendég mezt, amelyet maguk a játékosok, köztük Luka Modric, Gareth Bale, vagy éppen Karim Benzema viselnek majd az idegenbe találkozókon. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes, jó légáteresztő képességgel bír, így az esetlegesen magasabb hőmérsékletben sem izzadunk bele olyan könnyedén. Talán sokan arra számítottak, hogy nagy bevásárlást tart majd a csapat, felmerült néhány távozó neve. Dani Ceballos után az Arsenal együttese érdeklődik, még Luka Jovicért a Leicester City gárdája jelentkezett be, de őt a Newcastle gárdája is szívesen tudna soraiban. Borja Mayoralt az olasz bajnokságban szereplő lazio igazolná le szívesen, de ő érte a Getafe is érdeklődik.

A termék főbb jellemzői:

-Real Madrid 2020/21-es vendég mez

-Hímzett kék színű Adidas logo és szponzor felirat

-Varrott klub címer

-Aeroready technológia

-Kiváló légáteresztő kialakítás

-Köríves "v" nyakú nyakú kialakítás, kényelmes viselet

Real Madrid egy gigantikus klub, biztosak lehetünk benne,hogy a következő bajnokságban a club mindent elkövet,hogy ismételten megfeleljen a hatalmas elvárásoknak. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Real Madrid szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a királyi gárdát.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid 2017-2018-hazai gyerekmez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester, mely hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít intenzív sportolás közben is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában