Árcsökkenés
Real Madrid Mez 2020/21 (kupa)

Real Madrid Mez 2020/21 (kupa)

Új termék

Real Madrid Mez 2020/21 (kupa)

Anyaga:

Aeroready technológiával készült 100%-polyester, melynek hő és izzadság elvezető panelei biztosítják a tökéletes szellőzést viselőjének, intenzív edzés esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

20 990 Ft‎

25 990 Ft‎ Áfával

-5 000 Ft‎

Nem mindennapi mezt dobott piacra a Real Madrid együttese. A királyi gárda egy fekete alapú, szürke mintás, adidas és klub logóval ellátott felsővel rukkolt elő, amelyben maguk a labdarúgók is pályára lépnek majd a mérkőzéseken. Sergio Ramos, Marcelo, vagy éppen Casemiro is ebben fog majd harcba szállni a győzelemért a kupákban, így, ha te vagy Magyarország egyik legnagyobb Real Madrid drukkere, akkor ideje ezt neked is beszerezned. Elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek, de edzésekre is remek választás lehet. Tekintsd meg benne az alakulat mérkőzéseit barátaiddal együtt. Lepd meg őket ezzel a mezzel születésnapjukon vagy akár névnapjukon. Garantált lesz a siker! Anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így a melegebb nyári napokon sem izzadunk bele olyan könnyedén. A csapat remekül kezdte a 2020/21-es La Liga idényt, így a szurkolók bizakodhatnak abban, hogy kedvenceik ismét bajnoki címet ünnepelhetnek a városi rivális, Atletico Madrid, és az örök ellenfél, Barcelona előtt.

A termék főbb jellemzői:

-Real Madrid 2020/21-es kupa mez fekete színben

-Hímzett Adidas logo és hőkezelt klub címer

-Nyomott FLY EMIRATES felirat

-Szellőzése Aeroready technológia

-Kiváló légáteresztő kialakítás

-Kerek nyakú kialakítás, kellemes viselet

Real Madrid 2020/21-es mez fekete színben szürke mintákkal, mely a csapat hivatalos új kupa meze. A fekete alapon barack színnel írt szponzor, valamint ugyan azzal a színnel hímzett adidas-, és csapatlogó különlegessé teszi ezt a szerelést. Real Madrid egy gigantikus klub, biztosak lehetünk benne,hogy a következő bajnokságban a club mindent elkövet,hogy ismételten megfeleljen a hatalmas elvárásoknak.Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Real Madrid szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a királyi gárdát.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid 2017-2018-hazai gyerekmez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester, mely hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít intenzív sportolás közben is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában