Real Madrid Mez 2021/22 (kupa)

Real Madrid Mez 2021/22 (kupa)

Új termék

Real Madrid Mez 2021/22 (kupa)

Anyaga:

Aeroready technológiával készült 100%-polyester, melynek hő és izzadság elvezető panelei biztosítják a tökéletes szellőzést viselőjének, intenzív edzés esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

27 990 Ft‎

A Real Madrid együttese jelenleg a második a spanyol labdarúgó bajnokságban, ugyanis nagy meglepetésre a La Liga-t jelenleg a Real Sociedad vezeti 28 ponttal. A madridi alakulatnál nagy volt a mozgás a nyáron, hiszen sok távozója volt a királyi gárdának. Klubot váltott többek között Raphael Varane, aki Manchesterbe tette át a székhelyét. Friss hírek szerint az ő helyére érkezhet a Chelsea remek hátvédje, Rüdiger, aki már a télen Spanyolországba szerződhet. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a játékosok, köztük Karim Benzema, Gareth Bale, vagy éppen Eden Hazard viselnek a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, zöldeskék színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott kupa mezt, amely nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Rendeld meg még ma és lepd meg vele szeretteidet vagy barátaidat születésnapjukon, vagy akár elrejtheted a karácsonyfa alá az ünnepek alakalmával. Siess, ne maradj le róla!

A termék főbb jellemzői:

- Real Madrid 2021/22-es kupa mez zöldeskék színben

- Hímzett Adidas logo és hőkezelt klub címer

- Nyomott FLY EMIRATES felirat

- Szellőzése Aeroready technológia

- Kiváló légáteresztő kialakítás

- Kerek nyakú kialakítás, kellemes viselet

Real Madrid 2021/22-es mez, mely a csapat hivatalos új kupa meze. Real Madrid egy gigantikus klub, biztosak lehetünk benne,hogy a következő bajnokságban a club mindent elkövet,hogy ismételten megfeleljen a hatalmas elvárásoknak. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Real Madrid szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a királyi gárdát.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid 2017-2018-hazai gyerekmez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester, mely hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít intenzív sportolás közben is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában