Real Madrid Short 2018/19 (hazai)

Real Madrid Short 2019/20 (hazai)

Új termék

Real Madrid short 2019/20 (hazai)

Anyaga:

Climalite technológiával készült 100%-polyester,mely a beépített panelek segítségével könnyedén vezeti el a keletkezett hőt és verejtékcseppeket így viselőjének a belső háló segítségével tökéletes szellőzését biztosít intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

10 990 Ft‎

Legyél te Magyarország legnagyobb Real Madrid rajongója. Mutasd meg mindenkinek, hogy te is a királyi gárda fanatikusa vagy. Ha már beszerezted a hivatalos hazai mezt, amelyet többek között a frissen igazolt Eden Hazard is viselni fog, akkor ne hagyd ki a fehér, adidas és klub logóval ellátott, arany csíkozású shortot sem. Tökéletes kiegészítője lehet ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de a kültéri és beltéri edzésekhez is ideális viseletet nyújthat. Remek ajándék lehet ez ismerőseidnek vagy akár barátaidnak születésnapjukra esetleg névnapjukra. Siess, rendeld meg még ma és tekintsd meg ebben a 2019/20-as esztendő legnagyobb összecsapásait. Ugyan a gárda jócskán lemaradt az előző esztendőben az első helyezett Barcelonától, a következő idényre valószínűleg Hazard megszerzésével ismét óriási verseny lehet a bajnoki címért Technológiának, és a belső hálónak köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.A királyi gárda otthoni shortja fehér színű melyen az Adidas-, és csapatlogó is szerepel. Kialakításának és anyagának köszönhetően kiváló vízáteresztő képességgel bír, így az izzadtság is könnyedén távozik,és biztosítja a kényelmes viseletet.

 

A termék főbb jellemzői:

 

-Real Madrid fehér short 2019-20-as-hazai széria

-Varrott aranyszínű Adidas logo

-Hímzett klub címer

-Belül hálós kialakítás, a megfelelő szellőzés érdekében 

-Derék résznél vékony szövet zsinórral könnyedén méretre állítható.

-ClimaClite technológia,kényelmes viselet


Real Madrid egy gigantikus klub, biztosak lehetünk benne,hogy a következő bajnokságban a club mindent elkövet,hogy ismételten megfeleljen a hatalmas elvárásoknak. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Real Madrid szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a királyi gárdát.A short teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban. 

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid 2017-2018-hazai gyerekmez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester, mely hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít intenzív sportolás közben is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában