Real Madrid Mez 2019/20 (hazai)

Real Madrid Mez 2019/20 (hazai)

Új termék

Real Madrid hazai mez 2019/20

Anyaga:

Climalite technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

23 990 Ft‎

Amennyiben te is a Real Madrid együttesének vagy a fanatikus szurkolója és szeretnél felkészülni időben a 2019/20-as szezonra, de még nem találtad meg a számodra megfelelő terméket, akkor szeretnénk a figyelmedbe ajánlani a királyi gárda hivatalos, fehér, arany csíkos, adidas és klub logóval ellátott hazai mezét, amelyet olyan futballisták viselnek majd az előttünk álló szezonban, mint Eden Hazard, Gareth Bale, Vinicius Junior, Sergio Ramos, Karim Benzema, Keylor Navas, Marcelo, Luka Modric vagy éppen Isco. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek is, de tökéletes lehet egy edzésre vagy akár utcai viseletre is. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így nem izzadunk bele olyan könnyen. Mutasd meg mindenkinek, hogy a rossz idény ellenére, ahol a csapat csak harmadik lett a bajnokságban és idő előtt búcsúzott a Bajnokok Ligája küzdelmeitől, te is kitartasz a csapat mellett. A Real Madrid eredményei a 2018/19-es szezonban csalódás okoztak, de nyilvánvaló volt ,hogy Cristiano Ronaldot nehéz lesz pótolni.A klub próbál folyamatosan erősíteni ennek fényében hívták vissza a sikeredzőt Zinédine Zidane-t, hogy a vezetésével versenyképes keretet hozzon össze a 2019/20-as idényre, hogy harcba szálljon az újabb trófeákért Európában és a bajnokságban is felvegye a versenyt a Barcelonával a bajnoki címért.Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és izguljátok végig ebben az összecsapásokat. Siess, ne maradj le róla. 


A termék főbb jellemzői:

-Real Madrid 2019-20-as hazai fehér mez

-Hímzett arany színű Adidas logo

-Varrott klub címer

-ClimaLITE technológia

-Kiváló légáteresztő kialakítás

-Kerek nyakú kialakítás, kellemes viselet

-Váll résznél három arany Adidas csík

Real Madrid egy gigantikus klub, biztosak lehetünk benne,hogy a következő bajnokságban a club mindent elkövet,hogy ismételten megfeleljen a hatalmas elvárásoknak. A klub ezzel a mezzel állít emléket az 2011-12 es szezon sikercsapata előtt, hiszen akkor is fehér alapon-arany csíkozású mezben léptek pályára az akkori játékosok.Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Real Madrid szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a királyi gárdát.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid 2017-2018-hazai gyerekmez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester, mely hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít intenzív sportolás közben is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában