Real Madrid short 2020/21 (hazai)

Real Madrid short 2020/21 (hazai)

Új termék

Real Madrid short 2020/21 (hazai)

Anyaga:

Climalite technológiával készült 100%-polyester,mely a beépített panelek segítségével könnyedén vezeti el a keletkezett hőt és verejtékcseppeket így viselőjének a belső háló segítségével tökéletes szellőzését biztosít intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

11 990 Ft‎

Legyél te Magyarország legnagyobb Real Madrid rajongója. Mutasd meg mindenkinek, hogy melyik alakulat elkötelezett támogatója vagy. Ha már beszerezted a 2020/21-es idényre készült hazai mezt, akkor nem hiányozhat a kollekcióból az eredeti, fehér, adidas és klub logóval ellátott short sem, amelyet olyan játékosok viselnek majd a találkozókon, mint Sergio Ramos, vagy éppen Casemiro. Ebben a nagyszerű alsóban te is a csapattársuknak tekintheted magad. Elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat egyetlen drukker relikviái közül sem. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és izguljatok együtt egyen shortban az összes találkozón. Nem csak az edzésekre, vagy a testnevelés órákra kitűnő, de az otthoni pihenésre is rendkívül alkalmas lehet ez a nadrág. Az alakulat ismét bajnoki címet ünnepelhetett tavaly, aminek a fanatikusok rendkívül örülnek, azonban szeretnék, ha Európa trónjára is visszakerülnének a spanyolok, és megnyernék a Bajnokok Ligája küzdelmeit, amire minden esélyük meg is van.

 

A termék főbb jellemzői:

-Real Madrid fehér short 2020-21-es hazai széria

-Varrott fekete Adidas logo

-Barackvirág színű oldalsó Adidas csíkozás

-Hímzett klub címer

-Belül hálós kialakítás, a megfelelő szellőzés érdekében 

-Derék résznél vékony szövet zsinórral könnyedén méretre állítható.

-ClimaClite technológia,kényelmes viselet


Real Madrid egy gigantikus klub, biztosak lehetünk benne,hogy a következő bajnokságban a club mindent elkövet,hogy ismételten megfeleljen a hatalmas elvárásoknak. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Real Madrid szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a királyi gárdát. A short teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a mai kor követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban. 

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid 2017-2018-hazai gyerekmez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester, mely hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít intenzív sportolás közben is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában