Real Madrid Sportszár 2018/19

Real Madrid Sportszár 2018/19

Új termék

Real Madrid hazai sportszár 2018/19

Anyaga:

Climacool technológiával készült 69% polyester, 28% viszkóz, 3% Elasztán amely biztosítja az optimális kényelemet,a lábnak pedig komfortos szellőzését.Talp résznél csúszás gátló anyag, melynek segítségével a cipőt levéve is stabilan állhatunk.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

7 990 Ft‎

Mutasd meg, hogy mekkora Real Madrid drukker vagy valójában, és vásárold meg még ma a királyi gárda hivatalos, fehér, RMFC feliratozású, fekete csíkos sportszárat. A tavalyi Bajnokok Ligája döntőt megnyerő alakulat idén meg egyetlen játékost igazolt, Vinicius Juniórt, akit a spanyolok 45 millió €-ért vásároltak meg a Flamengo együttesétől. A klub valószínűleg méltó ellenfele lesz a 2018/19-es szezonban az FC Barcelonának, így a szurkolók bízhatnak abban, hogy az idény végén bajnoki címet is ünnepelhetnek. Real Madrid 2018/19-hazai sportszár, mely részét képezi a Blancók hazai mez kollekciójának, és amit a játékosok elsősorban hazai pályán a Santiago Bernabéu stadionban viselnek majd. A sportszár ergonomikus kialakitású így tökéletes alkalmazkodik a láb formájához és a talphoz.Technológiának, és az anyagának köszönhetően szellőzése kifogástalan, kialakítása hűvös levegőt áramoltat a termékbe,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.

A termék főbb jellemzői:

 

-Real Madrid fehér 2018/19-es hazai sportszár

-Anyagában szőtt Adidas logo

-A klub hivatalos rövidítése

-Fehér alapon fekete díszítés

-Talp résznél csúszásgátló

-ClimaCool szellőzés


A Real Madrid együttese a 2017/18-as idényben sorozatban harmadszor is megnyerte a legrangosabb európai kupasorozatot, a Bajnokok Ligáját, Cristiano Ronaldo vezérletével. Ugyan a sztár futballista a nyáron valószínűleg a Juventus együtteséhez szerződik, az élet nem áll meg a spanyol csapatnál. A klub továbbra is azon dolgozik, hogy versenyképes keretet hozzon össze a 2018/19-es idényre azért, hogy harcba szálljon az újabb trófeákért Európában és a bajnokságban is felvegye a versenyt a Barcelonával a bajnoki címért. Ha te is a királyi gárdának drukkolsz és szeretnél egy olyan felsőt, amelyet bárhol, bármikor büszkén viselhetsz és képviselheted a klubot, akkor figyelmedbe ajánljuk a fekete, adidas és klub logóval ellátott edző pólót. Siess, rendeld meg még ma és izguld végig ebben a soron következő meccseket.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid 2017-2018-hazai gyerekmez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester, mely hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít intenzív sportolás közben is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában