Real Madrid Mez 2022/23 (kupa)

Real Madrid Mez 2022/23 (kupa)

Új termék

Real Madrid Mez 2022/23 (vendég)

Anyaga:

Aeroready technológiával készült 100%-polyester, melynek hő és izzadság elvezető panelei biztosítják a tökéletes szellőzést viselőjének, intenzív edzés esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

32 990 Ft‎

Carlo Ancelotti a 2021 – 2022-es szezonban megnyerte a Bajnokok Ligáját és a spanyol bajnokságot is a Real Madrid együttesével. A csapat elképesztő sikereket ért el, így nem csoda, hogy a 2022 – 2023-as kiírásban is szeretnék elhódítani a legrangosabb európai kupát, megnyerni a bajnokságot, mellette pedig a spanyol kupában is diadalmaskodna az olasz szakember. Ehhez az erősítéseket is megkezdték, hiszen Antonio Rüdiger ingyen érkezett a Chelsea gárdájától a védelembe. A királyi gárda rajongói epekedve várják az újabb igazolások bejelentését, valamint az új idény kezdetét is. A boltokban már kaphatóak a termékek, amelyeket minden rajongó megvásárolhat. Ilyen a szürke színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott vendég mez is, amely kötelező darab minden fanatikus számára. Vásárold meg saját magadnak, lepd meg vele ismerőseidet vagy barátidat születésnapjukon és élvezzétek együtt a varázslatot, amit a futballisták a pályára varázsolnak!

A termék főbb jellemzői:

- Real Madrid 2022/23-as vendég mez

- Hímzett Adidas logo és hőkezelt klub címer

- Nyomot EMIRATES felirat

- Szellőzése Aeroready technológia

- Kiváló légáteresztő kialakítás

- Kerek nyakú kialakítás, kellemes viselet

Real Madrid 2022/23-as mez, mely a csapat hivatalos új vendég meze. Real Madrid egy gigantikus klub, biztosak lehetünk benne, hogy a következő bajnokságban a club mindent elkövet, hogy ismételten megfeleljen a hatalmas elvárásoknak. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Real Madrid szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a királyi gárdát.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (Ronaldo)

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (Ronaldo)

Real Madrid gyerek mez Ronaldo felirattal 2017-2018

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester, eredeti betű illetve számtípussal készült mez, mely hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít intenzív sportolás közben is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában