Real Madrid Mez 2020/21 (hazai)

Real Madrid Mez 2020/21 (hazai)

Új termék

Real Madrid hazai mez 2020/21

Anyaga:

Aeroready technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének hála a keletkező izzadság könnyedén elpárolog a testről.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

25 990 Ft‎

A 2019/20-as La Liga szezont a Real Madrid együttese nyerte meg az örök rivális Barcelona előtt, így jövőre ismét ott lesz a Bajnokok Ligájában. Idén ugyan nem sikerült a döntőbe jutás a spanyol csapatnak, a rajongók nem lehetnek csalódottak a bajnoki cím miatt. Ha te is a királyi gárdának szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan mezt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Luka Modric, Gareth Bale, vagy éppen Karim Benzema is viselnek a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér, adidas és klub logóval ellátott hazai mezt, amely nagy sikert arathat barátaid körében is. Elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de remek ajándék lehet születésnapra vagy akár névnapra is ismerőseidnek. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes, jó légáteresztő képességgel bír, így a nagyobb hősegben is bátran viselhetjük, hiszen nem izzadunk bele. A csapat már gőzerővel készül a következő bajnoki rajtra, ezért szeretnék is megerősíteni a keretet. Felmerült a Sevilla labdarúgójának, Jules Koundénak a leigazolása a védelembe, aki megfelelő erősítés lehet a hátsó alakzatba.

A termék főbb jellemzői:

-Real Madrid 2020/21-es hazai fehér mez

-Hímzett fekete színű Adidas logo

-Varrott klub címer

-aeroready technológia

-Kiváló légáteresztő kialakítás

-Kombinált nyakú kialakítás, kényelmes viselet

Real Madrid egy gigantikus klub, biztosak lehetünk benne,hogy a következő bajnokságban a club mindent elkövet,hogy ismételten megfeleljen a hatalmas elvárásoknak. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Real Madrid szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a királyi gárdát.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid 2017-2018-hazai gyerekmez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester, mely hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít intenzív sportolás közben is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában