Real Madrid Short 2018/19 (hazai)

Real Madrid Short 2018/19 (hazai)

Új termék

Real Madrid short 2018/19 (hazai)

Anyaga:

Climalite technológiával készült 100%-polyester, mely hő és izzadság szabályzó, a belső háló segítségével viselőjének tökéletes szellőzést biztosít.Derék résznél vékony szövet zsinórral könnyedén méretre állítható.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

10 990 Ft‎

A Real Madrid együttese már zsinórban harmadjára nyerte meg a Bajnokok Ligáját, ami után meglepő módon lemondott a csapat trénere, Zinédine Zidane. A csapat valószínűleg ettől nem törik meg, viszont készülnie kell a következő szezonra. Ennek megfelelő a királyi gárda és az Adidas piacra dobta hivatalos, 2018/19-es szezonra készült, fehér, fekete csíkozású, klub logóval ellátott shortját. Ebben fog pályára lépni a Cristiano Ronaldo vezette együttes a Santiago Bernabeuban. Siess, ne maradj le róla! Rendeld meg még ma Real Madrid 2018/19-es új hazai fehér short, amit a játékosok elsősorban hazai pályán a Santiago Bernabéu stadionban viselnek majd. Technológiának, és a belső hálónak köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.A királyi gárda otthoni shortja fehér színű melyen az Adidas-, és csapatlogó is szerepel. Kialakításának és anyagának köszönhetően kiváló vízáteresztő képességgel bír, így az izzadtság is könnyedén távozik,és biztosítja a kényelmes viseletet.

 

A termék főbb jellemzői:

 

-Real Madrid fehér short 2018-19-es-hazai széria

-Varrott Adidas logo

-Hímzett klub címer

-Belül hálós kialakítás, a megfelelő szellőzés érdekében 

-Derék résznél vékony szövet zsinórral könnyedén méretre állítható.

-ClimaClite technológia,kényelmes viselet


Real Madrid egy gigantikus klub, biztosak lehetünk benne,hogy a következő bajnokságban a club mindent elkövet,hogy ismételten megfeleljen a hatalmas elvárásoknak. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Real Madrid szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a királyi gárdát.A short teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban. 

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid 2017-2018-hazai gyerekmez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester, mely hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít intenzív sportolás közben is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában