Real Madrid Mez 2021/22 (vendég)

Real Madrid Mez 2021/22 (vendég)

Új termék

Real Madrid vebdég mez 2021/22

Anyaga:

Aeroready technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének hála a keletkező izzadság könnyedén elpárolog a testről.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

27 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Real Madrid fanatikusa. Vásárold meg a labdarúgók, köztük a Gareth Bale, Karim Benzema, vagy éppen Eden Hazard által is viselt hivatalos, sötétkék színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott vendég mezt, amely tökéletes kiegészítője lesz a meccsnézéseknek. Remek ajándék lehet ez ismerőseinek és barátainknak születésnapjukon vagy akár névnapjukon, hiszen egyen felsőben izgulhatunk kedvenceink sikeréért. Ugyan Sergio Ramos és Raphael Varane is távozott az egyesülettől, jól kezdte a La Liga 2021 – 2022-es szezonját a királyi gárda, mivel 4-1-es győzelemmel érkezett haza az Alaves csapatától. Talán nem lesz olyan sima ez az idei szezon sem a távozók ellenére. A szurkolók szeretnék, ha Carlo Ancelotti fiai idén újra felállhatnának a dobogó legfelelső fokára mind a bajnokságban, mind a spanyol kupában, mind a Bajnokok Ligájában, ám ehhez szükségük lesz a szurkolók támogatására is. Siess, rendeld meg még ma ezt a mezt te is!

A termék főbb jellemzői:

- Real Madrid 2021/22-es vendég sötétkék mez

- Hímzett fehér színű Adidas logo

- Varrott klub címer

- Aeroready technológia

- Kiváló légáteresztő kialakítás

- Kombinált nyakú kialakítás, kényelmes viselet

Real Madrid egy gigantikus klub, biztosak lehetünk benne,hogy a következő bajnokságban a club mindent elkövet, hogy ismételten megfeleljen a hatalmas elvárásoknak. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Real Madrid szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a királyi gárdát.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid 2017-2018-hazai gyerekmez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester, mely hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít intenzív sportolás közben is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában