Real Madrid short 2020/21 (vendég)

Real Madrid short 2020/21 (vendég)

Új termék

Real Madrid short 2020/21 (vendég)

Anyaga:

Climalite technológiával készült 100%-polyester,mely a beépített panelek segítségével könnyedén vezeti el a keletkezett hőt és verejtékcseppeket így viselőjének a belső háló segítségével tökéletes szellőzését biztosít intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

11 990 Ft‎

Szerezd be nálunk a 2020/21-es La Liga szezon kezdete előtt a Real Madrid alakulatának hivatalos ruhadarabjait. A 2019/20-as esztendő spanyol bajnoka már gőzerővel készül a következő megmérettetésekre a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is. Ahhoz, hogy a gárda ütőképes legyen és sikerüljön otthon a Barcelonát és a városi rivális Atletico Madridot is maga mögé utasítania, meg kell erősíteni a keretet. Eddig azonban nem igazoltak meghatározó játékost, viszont eladni már sikerült többeket is. Achraf Hakimi az interhez szerződött 40 millió €-ért, James Rodriguez az Evrtonhoz kerül 25 millió €-ért, még Oscar Rodriguez a Sevillához ment 13,5 millió €-ért. Ha te is a királyi gárda rajongója vagy, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, barackvirág színű, adidas és klub logóval ellátott vendég shortot, amelyben te is könnyedén Sergio Ramos, vagy éppen Casemiro csapattársának tekintheted magad. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

 

A termék főbb jellemzői:

-Real Madrid barackvirág short 2020-21-es vendég széria

-Varrott sötétkék Adidas logo

-Sötétkék színű oldalsó Adidas csíkozás

-Hímzett klub címer

-Belül hálós kialakítás, a megfelelő szellőzés érdekében 

-Derék résznél vékony szövet zsinórral könnyedén méretre állítható.

-ClimaClite technológia,kényelmes viselet


Real Madrid egy gigantikus klub, biztosak lehetünk benne,hogy a következő bajnokságban a club mindent elkövet, hogy ismételten megfeleljen a hatalmas elvárásoknak. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Real Madrid szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a királyi gárdát. A short teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a mai kor követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban. 

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid 2017-2018-hazai gyerekmez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester, mely hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít intenzív sportolás közben is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában