Real Madrid Gyerekszett 2021/22

Real Madrid Gyerekszett 2021/22

Új termék

Real Madrid Gyerekszett 2021/22

Anyaga:

Climalite technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

23 990 Ft‎

A 2020-21-es szezon után Carlo Ancelotti csalódott volt az elért eredmények miatt, hiszen a csapat a második helyen zárt a La Ligában, és a Bajnokok Ligájától is viszonylag hamar búcsúzott. Idén arra készülnek, hogy elhódítják a spanyol kupát, megnyerik a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is, amihez nagyobb változtatásokra van szükség, és nagyobb fegyelemre az öltözőben. A gárda egyik legnagyobb egyéniségi, Sergio Ramos, elhagyta az alakulatot, és a Paris – Saint Germain gárdájához szegődött. Talán az ő pótlására érkezett David Alaba, akit a Bayern Münchentől szereztek meg. Ha te is és a gyermeked is a királyi gárdának az elkötelezett támogatója, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott szettet, amelybe tartozik egy mez, egy short és egy sportszár is. Ezzel tökéletes lehet a meccsnézés otthon, vagy a stadionban. Meglepheted vele ismerőseidet és barátaidat is születésnapjukon. Ezzel garantált lesz az öröm. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!


A termék főbb jellemzői:

- Real Madrid Gyerekszett 2021/22

- Hímzett színű Adidas logo

- Varrott klub címer

- ClimaLITE technológia

- Kiváló légáteresztő kialakítás

- Kerek nyakú kialakítás, kellemes viselet

- A szett tartalma: mez, short és sportszár

Viselje gyermeke is büszkén ezt a minden részletében eredeti mez szettet, melyet a csapat egész szezon során használ. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, kényelmes viselet utcára,  akár sportolásra. Anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.



Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid 2017-2018-hazai gyerekmez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester, mely hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít intenzív sportolás közben is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában