Real Madrid Mez 2019/20 (vendég)

Real Madrid Mez 2019/20 (vendég)

Új termék

Real Madrid mez 2019/20 (vendég)

Anyaga:

Climalite technológia, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen távozik,így biztosítva a levegő szabad áramlását.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

23 990 Ft‎

Szerezed be nálunk a Real Madrid együttesének hivatalos, sötétkék, adidas és klub logóval ellátott, vendég mezét és szurkold végig ebben kedvenceid találkozóit. Tavaly ugyan a csapat nem szerepelt jól, hiszen a bajnokságban csak a harmadik helyen végeztek, a Bajnokok Ligája küzdelmeitől pedig hamar búcsúztak, a szurkolók bizakodva várják a következő idényt. Ha te is közéjük tartozol, akkor nem hiányozhat a ruhatáradból ez a felsőt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Eden Hazard, Gareth Bale, Luka Jovic, James Rodriguez, Vinícius Junior, Marcelo Viera, Karim Benzema, Éder Militao, Sergio Ramos, Rodrygo Goes, Isco, Luka Mordric, vagy éppen Mariano viselnek majd a mérkőzéseken. Ebben megmutathatod mindenkinek, hogy a királyi gárda fanatikus rajongója vagy. Amennyiben te is a Real Madrid együttesének vagy a fanatikus szurkolója és szeretnél felkészülni időben a 2019/20-as szezonra, de még nem találtad meg a számodra megfelelő terméket, akkor szeretnénk a figyelmedbe ajánlani a királyi gárda hivatalos, kék színű, arany csíkos, adidas és klub logóval ellátott vendég mezét.A mez anyagában egy grafikus minta található, mely a galaxis és a világűr megjelenését szimbolizálja a kis pontok a távoli csillagokat próbálja élethűen ábrázolni. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így nem izzadunk bele olyan könnyen. Mutasd meg mindenkinek, hogy a rossz idény ellenére, ahol a csapat csak harmadik lett a bajnokságban és idő előtt búcsúzott a Bajnokok Ligája küzdelmeitől, te is kitartasz a csapat mellett. A Real Madrid eredményei a 2018/19-es szezonban csalódás okoztak, de nyilvánvaló volt ,hogy Cristiano Ronaldot nehéz lesz pótolni.A klub próbál folyamatosan erősíteni ennek fényében hívták vissza a sikeredzőt Zinédine Zidane-t, hogy a vezetésével versenyképes keretet hozzon össze a 2019/20-as idényre, hogy harcba szálljon az újabb trófeákért Európában és a bajnokságban is felvegye a versenyt a Barcelonával a bajnoki címért.Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és izguljátok végig ebben az összecsapásokat. Siess, ne maradj le róla. 


A termék főbb jellemzői:

-Real Madrid 2019-20-as hazai fehér mez

-Hímzett arany színű Adidas logo és szponzor felirat

-Varrott klub címer

-ClimaLITE technológia

-Kiváló légáteresztő kialakítás

-Kerek nyakú kialakítás, kellemes viselet

-Váll résznél három arany Adidas csík

Real Madrid egy gigantikus klub, biztosak lehetünk benne,hogy a következő bajnokságban a club mindent elkövet,hogy ismételten megfeleljen a hatalmas elvárásoknak. A klub ezzel a mezzel állít emléket az 2011-12 es szezon sikercsapata előtt, hiszen akkor is arany csíkozású mezben léptek pályára az akkori játékosok.Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Real Madrid szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a királyi gárdát.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid Gyerek Mez 2017/18 (hazai)

Real Madrid 2017-2018-hazai gyerekmez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester, mely hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít intenzív sportolás közben is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában