Ac Milan galléros póló 2019/20 (Piros)

Ac Milan galléros póló 2019/20 (Piros)

Új termék

Ac. Milan póló 2019/20 (piros)

Anyaga: 

100 %-pamut melyet úgy terveztek,hogy anyaga biztosítja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy megteremtse a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

14 990 Ft‎

Az Ac Milan együttese igyekszik évről – évre megfelelni szurkolói elvárásainak, ezért mindig időben piacra dobják a játékosok által is viselt termékeket. Ilyen a hivatalos, piros, puma és klub logóval ellátott, galléros póló is, amelyet Krzysztof Piatek, Suso, Lucas Paquéta, Gianluigi Donnarumma, Theo Hernandéz, André Silva, Patrick Cutrone, Rade Krunic, Alessio Romagnoli vagy éppen Ignazio Abate viselnek a mérkőzések előtti utazásokon és sajtótájékoztatókon. Ebben te is a csapat tagjának érezheted magad. Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb piros – fekete szurkolója. Siess, rendeld meg még ma.  Kötelező darab ez minden fanatikus számára, hiszen a szürke hétköznapokat is feldobhatja. Viseld ezt a nyári kánikulában is, ugyanis anyagának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő képességgel bír, így nem izzadunk bele olyan könnyen. Elengedhetetlen kelléke ez a szurkolói összejöveteleknek és a közös meccsnézéseknek is. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és izguljátok végig ebben a gárda mérkőzéseit. 

A termék főbb jellemzői:

-Ac Milan piros póló, gallérral

-Hivatalos 2019-20-as eredeti Puma termék

-100%-pamut

-Hímzett  Puma logó, gombos záródás

-Varrott klub címer

A milánói egyesület a korábbi évekhez képest nem szerepel túl jól sem az olasz bajnokságban sem az európai kupasorozatokban, azonban a drukkerek kiállnak mellettük. Ha egy olyan felsőt szeretnénk, amelyet a melegebb, nyári hónapokban is bátran felvehetünk, de nem kell hanyagolnunk viselését télen sem, akkor ez lehet a legjobb választás.Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Ne késlekedj,rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan félgalléros póló 2021/22 (fehér)

Ac Milan félgalléros póló 2021/22 (fehér)

Ac Milan félgalléros póló 2021/22 (fehér)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában