Ac Milan galléros póló 2019/20 (Fekete)

Ac Milan galléros póló 2019/20 (Fekete)

Új termék

Ac. Milan póló 2019/20 (fekete)

Anyaga: 

Mivel 100% pamut  anyagból készült, garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Szállítási határidő:48 óra

Puma

15 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Ac Milan szurkolója. Válaszd a hivatalos, fekete, puma és klub logóval ellátott galléros pólót, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Krzysztof Piatek, Suso, Lucas Paquéta, Gianluigi Donnarumma, Theo Hernandéz, André Silva, Patrick Cutrone, Rade Krunic, Alessio Romagnoli vagy éppen Ignazio Abate viselnek a mérkőzések előtti utazásokon és sajtótájékoztatókon. Ebben te is a csapat tagjának tekintheted magad, és elképzelheted, hogy a korábban említett labdarúgók mellett ülsz a buszon. Anyagának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő képességgel bír, így a melegebb időben is bármikor magunkra ölthetjük, és képviselhetjük kedvenc alakulatunk címerét. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és nézzétek végig ebben a gárda összes találkozóját. Siess, rendeld meg még ma! Tarts ki a csapat mellett a nehéz időkben is, ugyanis a gárda nem indulhat a 2019/20-as idényben az Európa Liga csoportkörében. Kötelező darab ez minden fanatikus számára, hiszen a szürke hétköznapokat is feldobhatja.

A termék főbb jellemzői:

-Ac Milan fekete póló, gallérral

-Hivatalos 2019-20-as eredeti Puma termék

-100%-pamut

-Hímzett  Puma logó, gombos záródás

-Varrott klub címer

A milánói egyesület a korábbi évekhez képest nem szerepel túl jól sem az olasz bajnokságban sem az európai kupasorozatokban, azonban a drukkerek kiállnak mellettük. Ha egy olyan felsőt szeretnénk, amelyet a melegebb, nyári hónapokban is bátran felvehetünk, de nem kell hanyagolnunk viselését télen sem, akkor ez lehet a legjobb választás.Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Ne késlekedj,rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan félgalléros póló 2021/22 (fehér)

Ac Milan félgalléros póló 2021/22 (fehér)

Ac Milan félgalléros póló 2021/22 (fehér)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában