Ac Milan Baseball Sapka (Puma)

Ac Milan Baseball Sapka (Puma)

MLN/BAS-22

Új termék

Ac Milan baseball sapka 2019/20

Anyaga: 100 %-pamut

Mérete: kamasz és felnőtt méretre ajánlott

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Puma

8 990 Ft‎

Közeledik a tél és vele együtt a hideg idő, ezáltal nem árt felkészülni erre az időszakra a megfelelő felszereléssel, amely megvéd a Téged a megfázástól. Ugyanakkor most itt a lehetőség arra, hogy olyan darabokkal újítsd meg ruhatárad, amelyek segítségével kedvenc csapatod iránti szereteted és hűséged is kimutathatod. Szerezd be magadnak most a 2020/21-s, eredeti, hivatalos, fekete színű, Puma márkajeles, Ac Milan baseball sapkát, mellyel megmutathatod mindenki számára, hogy az  AC milan szurkolója vagy. Annak ellenére, hogy az olasz alakulat most egy nehéz időszakon megy keresztül, az igazi fanok továbbra is kitartanak kedvelt csapatuk mellett, és pozitívan tekintenek a jövőbe, bízva abban, hogy a gárda képes régi fényében tündökölni ismét. Siess, rendeld meg most ezen, kivételes darabot, nehogy lemaradj kínálatunkról! 

A termék főbb jellemzői:

 

- Ac Milan baseball sapka fekete  színben

- anyaga: 100% pamut

- hátul állítható

- mérete: felnőtt illetve kamasz méretre ajánlott

- eredeti Puma termék, oldalán hímzett márkajelzés

- varrott klub címer

- 2020-21-es modell

- kényelmes viselet

 

A csapat az elmúlt években nem szerepel hírnevéhez méltóan, de minden szurkoló tudja,hogy Olaszország második klubja előbb-utóbb ismét régi fényében fog ragyogni.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló számára. Rendeld meg most az eredeti, hivatalos, Puma márkajeles, Ac Milan téli sapkát, amellyel felkészülhetsz a hideg téli időszakra, kedvenc csapatod címerét viselve.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan félgalléros póló 2021/22 (fehér)

Ac Milan félgalléros póló 2021/22 (fehér)

Ac Milan félgalléros póló 2021/22 (fehér)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában