AC Milan Kapucnis Pulóver 2022/23

AC Milan Kapucnis Pulóver 2022/23

Új termék

AC Milan Kapucnis Pulóver 2022/23

DRYcell technológiával gyártott  81%-pamut 19%-polyester. Kevert anyaga biztosítja a meleg hőmérsékletet a hideg téli napokon, emellett,hőtartása kifogástalan, és kényelmes viselet utcára a kabát alá.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

25 990 Ft‎

Sokan szeretnének kedvenc alakulatuk felszereléseiben mutatkozni. Most neked is lehetőséged nyílik erre pláne akkor, ha az AC Milan elkötelezett támogatója vagy! Már nálunk is megvásárolhatod a hivatalos, fekete színű, puma logóval és klub címerrel ellátott belebújós és kapucnis pulóvert, amely az őszi hidegebb hónapok elengedhetetlen kelléke lesz. Az átigazolási piacon eddig kevésbé aktív egyesület hamarosan bejelentheti Hakim Ziyech szerződtetését, aki a Chelsea gárdájától érkezhet, és a piaci értéke 28 millió €. Mellette a lehetséges érkezők között van Renato Sanches, aki a Lille középpályályát erősíti jelenleg. A szurkolók szeretnék, ha csapatuk ismét elhódítaná az olasz bajnoki címet, valamint harcban lenne a végsőkig a Bajnokok Ligájában is. Erre minden reális esélye meg van Pioli alakulatának, így már csak a rajongók segítségén múlik, hogy hogyan muzsikálnak majd.

 

A termék főbb jellemzői:

 

- AC Milan fekete kapucnis pulóver

- Hivatalos, 2022-23-as eredeti Puma termék

- A kapucni zsinórral összehúzható

- A pulóveren Puma márkajel és klub címere látható

 

A pulóvert úgy tervezték,hogy ellenálljon a leghidegebb időszaknak is, ezért a szurkolók körében igen népszerű a termék. A csapat az elmúlt években nem szerepel hírnevéhez méltóan, de minden szurkoló tudja,hogy Olaszország második legeredményesebb klubja előbb-utóbb ismét régi fényében fog ragyogni.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Ne késlekedj, rendeld meg most,hamarosan a Tiéd lehet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában