AC Milan szabadidőruha 2022/23 (piros-fekete)

AC Milan szabadidőruha 2022/23 (piros-fekete)

Új termék

AC Milan szabadidőruha 2022/23 (piros-fekete)

Anyaga:

DRYcell technológia készült termék.A tökéletes hő- és páratartalom áramlását,a 100% polyester garantálja, így szellőzése kifogástalan. A kedvezőbb hőáramlás elősegítése érdekében, könnyű anyagból készült, ezzel javítva a tökéletes kényelmet viselőjének sportolás közben.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

44 990 Ft‎

Érdemes időben beszerezni a karácsonyi ajándékot szeretteinknek. Ha még nem tudod, hogy mit ajándékozz az ünnepekre családtagjaidnak esetleg barátaidnak, akkor az Ac Milan hivatalos, piros és fekete színű, zipzáros szabadidő együttese tökéletes választás lehet erre az alkalomra. Anyagának köszönhetően nem csak kényelmes, de jó hőtartó is, így a hűvösebb időben is bátran viselhetjük. Büszkén képviselheted benne kedvenceid színeit és címerét. A csapatnak szüksége van a támogatásra is, hiszen Stefano Pioli fiai az idén is harcban vannak a bajnoki címért, amivel a Napoli együttesével kell megküzdeniük. Jelenleg a harmadik helyen áll a milánói gárda hat ponttal lemaradva a listavezetőtől, ám ez nem egy ledolgozhatatlan hátrány. A Bajnokok Ligájában is a továbbjutás küszöbén áll a klub, ehhez még le kell győzni hazai pályán a Salzburg együttesét, ami nem tűnik lehetetlen feladatnak.

A termék főbb jellemzői:

- Ac Milan két részes szabadidőruha piros-fekete színben

- Hivatalos 2022-23-as eredeti Puma termék

- A felső rész végig cipzáros,oldalán két kisebb zseb

- Oldalt az alsón-két zseb, mely szintén cipzárral zárható

- A nadrág vége cipzárral "nyitható és zárható" a könnyebb le és felvétel érdekében

- Vasalt Puma logó

- Varrott klub címer

A szabadidő együttest úgy tervezték, hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. DRYCELL technológiával gyártott termék mely a jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. A csapat az elmúlt években nem szerepel hírnevéhez méltóan, de a most véget érő átigazolási szezon után minden szurkoló tudja,hogy Olaszország második klubja előbb-utóbb ismét régi fényében fog ragyogni.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Ne késlekedj, rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában