Bayern München short 2019/20 ( Hazai)

Bayern München short 2019/20 ( Hazai)

Új termék

Bayern München short 2019/20 ( Hazai)

Anyaga:

Climalite technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek beépítésével és a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése intenzív igénybevétel esetén is tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

10 990 Ft‎

Ha már beszerezted a 2019/20-as szezonra készült Bayern München hazai mezt, akkor ne felejtsd el a hozzá illő hivatalos, hazai, piros, adidas és klub logóval ellátott shortot sem. A csapat magabiztosan zsebelte be sorozatban hetedik bajnoki győzelmét, így joggal lehet őket egyeduralkodónak nevezni a Bundesligában. Igaz, hogy a Borussia Dortmund együttese sokáig vezette a pontvadászatot, a bajoroknak sikerült borsot törnie a nagy rivális orra alá. Tökéletes kiegészítője lehet ez egyébként a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de a  vagy akár az edzéseken is remekül szolgálhat, mivel jó szellőzése van, így nehezebben izzadunk bele. Gumis pántja segítségével pedig mindenki kényelmesen állíthatja a szorosságát. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és örüljetek együtt ebben kedvenceitek sikereinek. Mutasd meg mindenkinek, hogy melyik együttesnek vagy a fanatikus szurkolója. Siess, rendeld meg még ma!. Támogasd kedvenc együttesed ennek a ruhadarabnak a megvásárlásával és végezd ebben az otthoni munkát vagy az edzéseket. Siess, rendeld meg még ma és kezd ebben az új idényt! Lepd meg vele ismerőseidet, vagy akár barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon! A könnyű anyag, hálós panelek segítségével biztosítja az optimális vízelvezetést és a szellőzést,így kényelmes viseletet biztosít sportolás közben.

A termék főbb jellemzői:

-Piros színű 2019/ 20-hazai short
-Climalite technológia
-Varrott fehér Adidas logo
-Hímzett klub címer
-Deréknál zsinóros megkötési lehetőség
-Oldalt három bordó Adidas csík


A shortot olyan játékosok viselik mint Robert Lewandowski, Manuel Neuer, Thomas Müller, Joshua Kimmich, Jerome Boateng.Idén a Bayern célja nem lehet más,mint a legrangosabb kupában is minél előrébb jutni, és végig versenyben maradni a végső győzelemért.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München 2017-2018-as fehér mez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kimerítő intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában