Árcsökkenés
Bayern München Mez 2018/19 (Vendég)

Bayern München Mez 2018/19 (Vendég)

Új termék

Bayern München mez 2018/19-es (Vendég)

Anyaga:

Climalite technológiával készült 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen távozik

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

19 990 Ft‎

23 990 Ft‎ Áfával

-4 000 Ft‎

A 2017/18-as szezon német bajnoka, a Bayern München, szinte egyeduralkodónak tekinthető a német pontvadászatban, azonban évről – évre számolni kell velük a Bajnokok Ligájában is, így nem véletlen, hogy sok szurkoló bízik a sikeres szereplésben és elvárják a bajor kedvencektől, hogy maradandót alkossanak. Készülj fel időben a 2018/19-es Bundesliga idényre és szerezd be időben a Bayern München együttesének hivatalos termékeit! Válaszd a mérkőzésekhez a klub hivatalos, fehér, adidas és klub logóval ellátott mezét. Tekintsd meg ebben kedvenceid találkozóit. Elengedhetetlen kelléke ez a közös szurkolói összejöveteleknek és meccsnézéseknek is, de bátran magadra öltheted ezt hétköznapokon is. Használd a mezt focizásra vagy végezd ebben az edzéseket, hiszen technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a termék szárazon tart.Lepd meg vele ismerőseidet vagy akár a barátaidat ezzel a különleges termékkel születésnapjukon vagy névnapjukon és izguljátok végig ebben a soron következő rangadókat! Ez a darab kihagyhatatlan minden igazi fanatikus számára,hiszen ötvözi a múltat és a jövő egy részét.

A termék főbb jellemzői:
 
-Bayern München vendég mez
-Hivatalos 2018-19-es eredeti Adidas termék
-A mezen pasztell fehér,a váll észnél a három Adidas csíkkal 
-Sötét szegélyek,ClimaClite technológia
-Varrott fehér Adidas logó
-Hímzett klub címer,és szponzor felirattal ellátott
-Kereknyakú, praktikus viselet

A mez hátulján található a Bayern München felirat.Újdonság a mezen az új szponzor Qatar Airways, a világ egyik legnagyobb légitársasága.A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München 2017-2018-as fehér mez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kimerítő intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában