Bayern München Mez 2020/21 (Vendég)

Bayern München Mez 2020/21 (Vendég)

Új termék

Bayern München mez 2020/21-es (Vendég)

Anyaga:

Különleges Climalite technológiájának köszönhetően szövetei hő és verejtékelvezetők, illetve a termék 100% polyester. A kényelmi szempontok is elsődlegesek, így intenzív igénybevétel esetén is megtartja a száraz bőrt, az izzadságot pedig eltávolítja azonnal .

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

25 990 Ft‎

A Bayern München együttese nem kisebb csodát hajtott végre, amikor valósággal átgázolt az FC Barcelona együttesén a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában. A német alakulat 8-2-re győzte le a spanyol alakulatot, amivel gyakorlatilag a földbe döngölték a Lionel Messi vezette katalán alakulatot. A német bajnokságot is megnyerték, így joggal lehetnek büszkék magukra a bajor fanatikusok. Ahhoz, hogy jövőre is ilyen sikereket érjenek el, a vezetők szeretnék megerősíteni a gárdát, ezért 45 millió € ellenében leigazolták a Manchester City szélsőjét, Leroy Sanét. Ha te is a Bayern Münchennek szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók is viselnek a találkozókon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér, adidas és klub logóval ellátott vendég mezt, amely elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt. Remek ajándék lehet ismerőseinknek és barátainknak születésnapjukon vagy akár névnapjukon. Siess, rendeld meg még ma és a következő találkozón már egyen mezben szurkolhattok szeretett csapatotoknak.

A termék főbb jellemzői:

-Bayern München vendég fekete - piros mintás mez
-Hivatalos 2020-21-es eredeti Adidas termék
-Aeroready technológia
-Varrott fehér Adidas logó
-Hímzett klub címer,és szponzor felirattal ellátott
-Kereknyakú, praktikus viselet

A mezen megtalálható a Qatar Airways sponzor felirat. A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München 2017-2018-as fehér mez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kimerítő intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában