Bayern München Mez 2020/21 (Hazai)

Bayern München Mez 2020/21 (Hazai)

Új termék

Bayern München mez 2020/21 (Hazai)

Anyaga:

Climalite technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze, illetve a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás esetére, szellőzésének köszönhetően az izzadság könnyen eltávozik.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

25 990 Ft‎

A Bundesliga 19/20-as szezonjának bajnoka a Bayern München lett, ezzel zsinórban a nyolcadik serleget tudhatják maguknak 2012 óta, amely szinte páratlan teljesítmény. Ugyanakkor a csapat rendkívül jó formában van, így egyértelműen esélyesek lehetnek a Bajnokok Ligája győzelemre is. Vajon képes lesz-e Hans-Dieter Flick vezetőedző, csapatával meghódítani a nemzetközi porondot is? Bizonyára az összes Bayern München szurkoló izgatottan várja az elkövetkezendő időszakot, így amennyiben te is közéjük tartozol és szeretnél magadnak tudni egy olyan egyedi ruhadarabot, amely különlegesebbé teszi szurkolásod, akkor itt van számodra a tökéletes választás: megérkezett az eredeti, hivatalos, 2020/21-es, piros színű, Adidas márkajeles, Bayern München klub logós, hazai mez, amely nem csak a minősége miatt páratlan, hanem azért is, mert olyan világhírű futballisták fogják magukon viselni ezt a mezt, mint: Joshua Kimmich, Robert Lewandowski, vagy éppen David Alaba. Ez a termék elengedhetetlen eleme minden fanatikus ruhatárának. Siess rendeld meg most! 

A termék főbb jellemzői:
 
-Bayern München hazai mez
-Hivatalos 2020/21-es eredeti Adidas termék
-A mezen fehér Adidas csíkozás, elől szponzor felirattal ellátott
-Climalite technológia
-Varrott fehér Adidas logó
-Hímzett klub címer,kar részen Qatar Airways szponzor logó
-"v" nyakú kialakítás, praktikus viselet

A mez hátulján található a Bayern München felirat. Újdonság az új szponzor Qatar Airways logója, mely a mez új részén látható. A Bayern München 2020/21 otthoni mezén a csapat otthonául szolgáló Allianz Aréna külső burkolatának mintázata látható. A klub 2020-ban ünnepli a stadion 15 -dik születésnapját, így méltóképpen emlékezik meg az egyesület a jeles eseményről. A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München 2017-2018-as fehér mez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kimerítő intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában