Bayern München mez 2022/23 (kupa)

Bayern München mez 2022/23 (kupa)

Új termék

Bayern München mez 2022/23 (kupa)

Anyaga:

Climalite technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze, illetve a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás esetére, szellőzésének köszönhetően az izzadság könnyen eltávozik.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

32 990 Ft‎

Mindenki azt hitte, hogy a Bayern München együttese megtorpan, amikor elengedték a Barcelona gárdájához Robert Lewandowskit. A gólgyártás azonban nem állt meg, hiszen megfelelően tudták pótolni a lengyel klasszist. Ugyan jelenleg az ötödik helyen tanyázik a bajor klub a Bundesligában 12 ponttal, a Bajnokok Ligája csoportban magabiztosan vezetnék és továbbjutásra is állnak. Amennyiben te is nekik szurkolsz és szeretnél egy olyan kézzelfogható tárgyat, amelyben végig drukkolhatod a találkozókat, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott kupa mezt, amelyben olyan futballisták lépnek pályára, mint Sadio Mané, Thomas Müller, vagy éppen Leroy Sané. Siess, rendeld meg még ma és izguld végig ebben a soron következő találkozókat. Lepd meg vele ismerőseidet vagy barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon.

A termék főbb jellemzői:
 
- Bayern München kupa mez
- Hivatalos 2022/23-as eredeti Adidas termék
- A mezen piros Adidas csíkozás, elől T.com szponzor felirat
- Climalite technológia
- Varrott Adidas logó
- Hímzett klub címer, kar részen Qatar Airways szponzor logó
- Kerek nyakú kialakítás, praktikus viselet

A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München 2017-2018-as fehér mez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kimerítő intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában