Árcsökkenés
Bayern München Mez 2019/20 (Vendég)

Bayern München Mez 2019/20 (Vendég)

Új termék

Bayern München mez 2019/20-as (Vendég)

Anyaga:

Különleges Climalite technológiájának köszönhetően szövetei hő és verejtékelvezetők, illetve a termék 100% polyester. A kényelmi szempontok is elsődlegesek, így intenzív igénybevétel esetén is megtartja a száraz bőrt, az izzadságot pedig eltávolítja pillanatok alatt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

19 990 Ft‎

23 990 Ft‎ Áfával

-4 000 Ft‎

A Bundesliga 2018/19-es idény győztese a Bayern München lett, aki a következő szezonban is célul tűzte ki a bajnokság megnyerését, továbbá a Bajnokok Ligájában is természetesen minél jobb eredményt akarnak elérni. Ha te is hozzá akarsz járulni a sikerhez, akkor figyelmedbe ajánljuk a 2019/20-as idény, eredeti, hivatalos, Bayern München klub logóval és Adidas márkajellel ellátott fehér színű vendég mezünket, amellyel kifejezheted kedvenc alakulatod iránti elkötelezettséged. Ezt a kiváló minőségű terméket számtalanszor láthatod majd a TV-ben a Bayern München játékosain, valahányszor vendégként érkeznek a találkozókra. Többekközt hordani fogja: Robert Lewandowski, Joshua Kimmich, Kingsley Coman, Thiago Alcantara, David Alaba, Leon Goretzka, vagy éppen Benjamin Pavard. Egy igazán fanatikus szurkoló számára elengedhetetlen kellék lehet, továbbá nagyszerű választás szurkolói találkozók és közös meccsnézések alkalmával egyaránt. Siess, rendeld meg most!

A termék főbb jellemzői:
 
-Bayern München vendég mez
-Hivatalos 2019-20-as eredeti Adidas termék
-A mezen pasztell fehér,a váll észnél a három Adidas csíkkal 
-ClimaClite technológia
-Varrott fehér Adidas logó
-Hímzett klub címer,és szponzor felirattal ellátott
-Kereknyakú, praktikus viselet

A mezen megtalálható a Qatar Airways sponzor felirat. A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München 2017-2018-as fehér mez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kimerítő intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában