Bayern München Mez 2021/22 (Vendég)

Bayern München Mez 2021/22 (Vendég)

Új termék

Bayern München mez 2021/22 (vendég)

Anyaga:

Climalite technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze, illetve a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás esetére, szellőzésének köszönhetően az izzadság könnyen eltávozik.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

26 990 Ft‎

Az örökös német bajnok Bayern München együttese igyekszik évről – évre olyan maradandó termékeket szurkolói rendelkezésére bocsátani, amely nem csak a stadionban biztosít megfelelő viseletet, de a hétköznapokban sem okozhat csalódást senki számára. Ilyen lett a hivatalos, fekete színű, aranyozott, klub címerrel és adidas logóval ellátott vendég mez, amelyben maguk a futballisták is pályára lépnek majd a találkozókon, mint például Robert Lewandowski, Leon Goretzka, vagy éppen Thomas Müller. Ha szeretnél közéjük tartozni, akkor ne habozz, és rendeld meg máris ezt a nem mindennapi felsőt. A csapat gőzerővel készül már a következő idényre, hiszen szeretnék ismét megnyerni a bajnokságot, valamint újra Európa tetejére érni, ezért le is igazolták a Lipcse gárdájának középső védőjét, Dayot Upamecanot 42,5 millió €-ért cserébe, aki valószínűleg a Real Madridhoz ingyen távozó David Alabát helyettesíti majd a bajnokságban.

A termék főbb jellemzői:
 
- Bayern München vendég mez
- Hivatalos 2021/22-es eredeti Adidas termék
- A mezen arany Adidas csíkozás, elől szponzor felirattal ellátott
- Climalite technológia
- Varrott arany Adidas logó
- Hímzett klub címer, kar részen arany Qatar Airways szponzor logó
- Kerek nyakú kialakítás, praktikus viselet

A mez hátulján található arany színnel a Bayern München felirat. A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München 2017-2018-as fehér mez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kimerítő intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában