Bayern München mez 2022/23 (Hazai)

Bayern München mez 2022/23 (Hazai)

Új termék

Bayern München mez 2022/23 (Hazai)

Anyaga:

Climalite technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze, illetve a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás esetére, szellőzésének köszönhetően az izzadság könnyen eltávozik.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

32 990 Ft‎

A 2021 – 2022-es Bundesliga idényében a Bayern München zsinórban 10 egymást követő bajnokságot nyert meg, amivel abszolút egyeduralkodója a német pontvadászatnak. A 35 góllal gólkirály Robert Lewandowskiról azonban olyan pletykák kezdtek el terjedni, amely szerint távozni szeretne a bajor alakulattól és szeretné más bajnokságban is megállni a helyét. A legesélyesebb csapat az FC Barcelona lehet arra, hogy leigazolja a 33 éves csatárt. Éppen ezért a Bayern vezetősége azon dolgozik, hogy megerősítse a keretet. Megvásárolták a liverpooltól Sadio Manét, akiért 32 millió eurót fizettek, valamint elhozták az Ajaxtól Ryan Gravenberchet 18,5 millió euróért, illetve Noussair Mazraoui-t, aki ingyen érkezett Németországba. Ha te is fanatikus rajongója vagy a Bayernnek, akkor vásárold meg még ma a csapat hivatalos, piros színű, fehér csíkos, adidas logóval és klub címerrel ellátott hazai mezét, amelyben maguk a labdarúgók is pályára lépnek a mérkőzéseken.

A termék főbb jellemzői:
 
- Bayern München hazai mez
- Hivatalos 2022/23-as eredeti Adidas termék
- A mezen fehér Adidas csíkozás, elől T.com szponzor felirat
- Climalite technológia
- Varrott fehér Adidas logó
- Hímzett klub címer, kar részen Qatar Airways szponzor logó
- Kerek nyakú kialakítás, praktikus viselet

A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München Mez 2017/2018 (Fehér)

Bayern München 2017-2018-as fehér mez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kimerítő intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában